Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrzemutak

mój ex jest 27-letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość dobrzemutak

i mówi wszystkim że to przez mnie bo czekał 3lata a ja mu nie dałam :p a potem zostawiłam :p

3 lata czekał aż z nim to zrobisz? no to faktycznie mu się należy, skoro jest taką pipą.. swoją drogą to ty też jesteś dziwna, skoro 3 lata nie chciałaś tego robić

Gość dobrzemutak
ja nie żałuję bo przekonałam się że to straszny palant:o kobiety to chyba jednak instynktownie wyczuwają kiedy i z kim się kochać teraz spotkałam kogoś mam nadzieję odpowiedniego i po roku nie bylo problemów :) a z ex mi sie przypomniało bo podobno ostatnio był u mojego kolegi i znowu mnie obgadywał mimo że minęlo 3,5 roku odkąd z nim zerwałam, oczywiście cały czas wszystkim mówił że to on mnie rzucił bo zostawiłam go dla jego kolegi, no masakra, że tacy ludzie chodzą po tym świecie

Gość hgtrrr
no taki palant, a byl Twoim facetem, przez 3 lata nic znaczy ze jestes beznadziejna

no widać jaka beznadziejna jesteś... a takiego gościa jak ON trzeba szukać ze świeczka... WSPÓŁCZUJE MU ZE MUSIAŁ Z TOBĄ TYLE SIĘ MĘCZYĆ

A z kolejnym "po roku nie było problemów"... Ja współczuje tym z którymi się wiążesz, czy ty w ogóle lubisz seks??

Gość dobrzemutak
żałowałabym gdybym to zrobiła z ex a nie obecnym dlatego nawet jak nam coś nie wyjdzie jestem pewna że to z nim powinnam to była zrobić.Dlatego nie jestem zwolenniczką seksu bo tyle czasu juz minelo i tak długo facet czeka więc trzeba mu dać,Kobieta to po prostu czuje. A z tym mogłabym prawie codziennie :)

Gość no ja cię pierdlę
kobiety to chyba jednak instynktownie wyczuwają kiedy i z kim się kochać Zwłaszcza typ który puszcza się na imprezach albo twój przypadek , facet trzy lata czekał , gdzie znajdziesz drugiego takiego naiwnego? Pierdole taki instynkt , chyba działa w drugą stronę :)

Gość teraaade
tez tak mialam, chodzilam z facetem dwa lata i tego z nim nie zrobilam jakas blokada wewnetrzna a teraz jestem z facetem pol roku i wiem ze to ten.. tak to jest instynkt drogie panie i panowie ;D

Gość dobrzemutak
ale powinnam mieć wyrzuty po tym jak rozgadywał straszne kłamstwa na mój temat a teraz się żali że mu nie dałam i tyle czasu stracił?

Gość twój ex
dobrzemutak czy ty myślisz ze ja całe 3 lata czekałem, aby zakraść sie do twojej dziury? muszę wyprowadzić cię z błędu otóż ruchałem wszystko, co na drzewo nie ucieka, naruchałem wiecej panien niż ty klusek zjadłaś!! a to że ty na bok nie skakałaś w naszym zwiazku to już twoja broszka. Pozdrawiam cie serdecznie ps. zrób test na obecność HIV

Gość twój ex
bo z całą pewnościa go masz

Gość AsuR
Pipka z ciebie :P żaden facet w tych czasach 3 lat nie wytrzyma... zresztą co tu się oszukiwać. Pierwszy raz nie jest taki zły :P Dziewico :)