Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedząca a szukająca odp

GG czy ktos pomoze???

Polecane posty

Mam takie pytanko, chodzi mi o opisy na gg, co może znaczyć jeśli ktoś jest dostępny przy nazwie kontaktu jest znaczek że ma opis a ja tego opisu nie widzę?? Dodam, że ten ktoś ma mnie w kontaktach, czy jest możliwe żeby w gg można było ustawić taką opcję że opis widzą tylko wybrańcy? Pomoże mi ktoś to bardzo ważne dla mnie

Gość jak mysliciee
haha tez tak czxasem widze, ale myslalam, ze to jest tak, ze po prostu te osoby robia sobie niewidzialny opis jakos

dzięki za odp :)

Gość he he he he
poczytajcie dzieci drogie trochę. Jeśli masz kogoś na liście ale nie widzisz jej opisu tzn ze ona Cię nie ma na liście!! i ma włączoną funkcję "pokazuj status tylko znajomym"

Sorki ale jeszcze małe sprostowanko, raz widzę opis a raz nie. Nie sądzę ażeby ktoś mnie nie miał w kontaktach o 10 rano, ja nie widzę jego opisu, a potem o 14 miał mnie w kontaktach bo opis jest widoczny dla mnie, myślę że kapujecie o co mi chodzi

Gość jak mysliciee

Gość ja nie wiem i nie pomoge
hmmm ciekawy przypadek, chyba nasze przemądrzałki nic na ten temat nie wiedza, ja ci nie pomogę bo nie wiem czemu tak może być :D

Gość jak myslicie
ostatni raz podbijam

Gość chyba wiem
A może ta osoba ustawia sobie pusty opis??

Gość deliska
hehe ja chyba wiem, bo też znajomi dobijali sie do mnie dlaczego nie widzą mojego opisu, albo dlaczego mam pusty opis :D Otóż: ja czasem korzystam z gg w telefonie kom - tzw eragg i tam jest dosyć ubogo. Można sobie ustawić opis, ale jak chce się ustawić jakiś status bez żadnego opisu, no to wtedy tak to wygląda. Czyli jak coś dałam do opisu, no to znajomi to widzieli, ale jak nie robiłam żadnego opisu, no to wtedy było tylko słoneczko z "i"

Gość hej hej
Myślę, że jest to po prostu błąd serwera. Po formacie dysku prosiłem opisem o podawanie swoich namiarów (niechcący skasowałem też na serwerze swoje kontakty). Potem, mimo że usuwałem ten wpis - on się pojawiał. Później jeszcze było tak, że pojawiał się właśnie "pusty opis". Jeśli więc ktoś celowo nie umieszcza np. słoneczka, to jest to po prostu błąd serwera i nie ma tu żadnych podtekstów do "przemyśliwania".

Gość haloooo
ma ktoś może jeszcze jakąś inną opcję dlaczego tak sie dzieje

Gość rabczanka
upupup