Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zizuza

Mam 24 lata czy musze już wychodzić za mąż?

Polecane posty

Gość Zizuza

Do okoła wszyscy się żenią, wychodza za mąż ciagle tylko wesela itd. Czuje nacisk otoczenia, ciagle słysze "no a wy kiedy, kiedy, kiedy " kurwa mać! Ja nie jestem jeszcze gotowa na małżeństwo, jak pomyśle, że miałabym rodzić dzieci robi mi sie niedobrze. Jak patrze na te moje "kolezanki"które ganiaja za bobasami na placu zabaw to opadaja mi rece. Ja chce sie uczyć kończe wlasnie jeden kierunek chce zaczac nastepny, zamierzam przesiąść sie na motocykl, podróżować. Czy ze mna jest coś nie tak? Bo czuje sie jak trędowata. Mam młodszego chłopaka i on na szczescie zyje chwilą o małżestwie nie rozmawiamy i dobrze. Ma ktos tak?

Gość A kto Ci zabrania
Tak sczzerze mówiąc, nawet gdybyś wyszła za mąż, to i tak nie musisz rodzić dzieci, jeśli Twojemu mężowi to pasowałoby i możesz jeździć motorem:) Ja akuart wyszłam za mąż mając 24 lata i wiodę chyba nudne życie... Wychowuję syna, pracuję, studiuję dalej... Każdy wybiera co chce.

Gość Zizuza
Nudne życie? Przeciez wszyscy do tego zmierzaja by założyć rodzinę to jest niby cel naszego życia. Ciagle słysze z ust moich rówieśniczek już dzieciatych "bo im później tym gorzej, dziecko może urodzic sie chore" nie wiem czy chca być uszczypliwe czy tak mi doradzaja. Każdy popędza. Ja chyba nie nadaje sie na matke, jestem jakaś niedojrzała. Dla mnie takie zobowiązanie to koniec życia. Jestem beznadziejna.