Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollinka135

Strój kąpielowy z lumpeksu...

Polecane posty

Gość ollinka135

Nosiłybyście? Byłam dzisiaj w sh i widziałam kilka całkiem fajnych, wyglądały jak nieuzywane, niektóre z metkami... No i ta cena (3zł za stanik, 3 zł za majtki)... Z jednej strony bym się skusiła, a właściwie to się skusiłąm na kilka staników, ale majteczki.... no jakoś nie mogłabym się chyba przełamać... A Wy? Kupiłyście kiedyś używany strój na allegro albo w sh?

Gość 52g6g6
kupialm,ale gacie wyjebalam,nie bylam w stanie ich wciagnac na nogi pomimo ze wyprałam, odkazilam i sparzylam wrzatkiem :D

Gość hahhahahahaha

Gość dumna patafianka
ja takie miałam , dopiero jak je spaliłam to mogłam je nosić i się nadawaly do użytku

Gość upierz w temp 60stopni
i wiecej i mozesz spokojnie nosic. przeciez te w sklepach, takze sa mierzone a nie zawsze jest ta folia zabezpieczajaca...podobnie z bielizna.

Gość KETAHG UK
Struj kompielowy-czemu nie.?! Musisz go pożądnie wyprać ok.2-razy i...dopiero założyć...ja na siebie poza tym czego się tu wstydzić nawet w sklepach nie masz pewności czynie były zakładane...:) a jeśli ci się bardzo podobają to Czego...?? Musisz mieć swoje zdanie na takie tematy wiadomo,że dziewczyny które Ci tu podpowiadają nie mówią prawdy (co niektóre!). ja bym założyła jakby mi sięę Baaardzooo Podobały !! pozdrawiam :) Iga 19L.

Gość ależ oczywiście
:) mam 4 stroje atmosphere z ciuchlandu jeden byl z metka i taka folia na gatkach w kroczu- wypralam go 2 razy reszte : staniki wypralam porzadnie a majtki do wrzatku włozyłam i gitara.. ;)

Gość ollinka135
Jednak się skusiłam ;) Kupiłam w sh różnokolorowe staniczki o takim samym kroju (z h&m) i do tego jedne majteczki, lubię takie dobierane stroje, żeby nie było nudno :)

Gość ja jednak bym się nie skusiła
nawet gdyby mi się strasznie jakis kostium podobał to tak samo jak z butami - nigdy nie kupiłabym w sh, nawet gdyby nie miały żadnych widocznych śladów użytkowania w sumie to jasne możesz ten kostium wyprać kilkakrotnie w wysokiej temperaturze, ale i tak jakos bym sie brzydziła go założyć

Gość gataka
dla mnie to żaden problem. To kwestia uprzedzeń. Dokładne upranie, odkażenie wrzątkiem usuwa wszelkie ewentualne bakterie czy inne świństwa. Na dodatek te rzeczy są wcześniej odkażane, zanim trafią do lumpka, więc nie rozumiem obaw ;)

Gość gataka
a tak w ogóle w sklepie się nie brzydzicie? W kroku zazwyczaj jest folia, ale przecież nie chroni całkowicie.