Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranyjulek

ale powiem wam ten cały Dżakson

Polecane posty

Gość oranyjulek

wg amerykańskich gazet na jego 10 najlepszych piosenek 5 ma z rodziną. POŁOWĘ!!! I jak on mógł tak się od nich odłączyć? jaką oni mieli rację, ze oni mu mózg wyjęli to nie macie pojęcia :( Ale wszyscy razem coś oni knolą w tej Ameryce jak dla mnie. Ale lepiej się nie odzywać. W końcu bieda to bieda.

Gość oranyjulek
Jestem oranyjulek. jedynie, że nie napisali, że mu coś struny głosowe siadły koło 20stki, a reszty nie komentują. Ale to biali napisali. A kto tam teraz rządzi? A poza tym on był anorektykiem - takie z niego raczej zabrane dziecko, żaden anorektyk. A to przecież od dziecka powinno być, nie? I to bielactwo tez - przy jego stresach jak dostał kablem od żelazka to mu w dzieciństwie powinno wyjść. Ostatecznie zrobili go pedałem i olali. I może mają rację , kto wie,nie?

Gość ---valdi z koziej dupy--
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość oranyjulek
Na pierwszym miejscu dali BEAT IT. A ja daję I WANT YOU BACK. To dali na trzecim miejscu. A THRILLERA wcale. Mądrzy są, nie? Kto mu ten THRILLER kupił to nie wiem. Może w Chinach? Do dziś nie umiem tego w sieci znaleźć. Może mu zapłacili, żeby sobie poszedł, a on nie zrozumiał? I w końcu go zabili. Po prostu USA. Jedynie, że nie ze spluwy.

Gość dumna patafianka
jesteś xxxxx i powiem wam cos :)