Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klalala

zmienić pracę?

Polecane posty

Gość klalala

pracuję jako pedagog wspierający w szkole integracyjnej, w tej samej od ponad 10 lat, praca jak praca, są lepsze i gorsze dni ale zastanawiam się czy nie poszukać czegoś zupełnie innego, bo chyba trochę przepaliłam się :P w szkole dzieci, w domu dzieci....trzyma mnie to, ze wszystkich w pracy znam i mam czas dla własnych dzieci ale jednoczesnie czuję potrzebę zmian czy ktoś miał podobnie?

Gość były belfer
Tak ja miałam podobnie- zwolniłam się -od maraca nie pracuję w szkole. Zarabiałam jak zarabiałam, perspektyw na większe zarobki raczej nie było, musiałam się godzić na to co wymyslała dyrekcja, choć się z tym nie zgadzałam, lizususostwo w stosunku do dyrekcji i do rodziców a nawet ucznów powodowoało, że miałam odruch wymiotny. Sama praca i kontakt z uczniem były ok, ale oprawa szkoły i tego co tam się dzieje była jak dla mnie nie do zniesienia- chyba w każdej szkole jest podobnie, ponieważ pracowałam w dwóch i były podobne problemy

Gość ---valdi z koziej dupy--
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość klalala
tyle, ze trochę boję się czy znajde fajną, normalną pracę jedyne co mi pozostaje to nadal pracować i jednocześnie szukać

Gość były belfer
zależy co chciałabyś robić? Moim zdaniem najważniejsza jest determinacja bo inaczej z tej szkoły się nie wyrwiesz, ponieważ ona wciąga i wsysa jak bagno... Ile masz lat? Ze stażu pracy wnioskuję, że jesteśmy w podobnym wieku. Ja zrobiłam ten krok i nie żałuję, jedynym plusem w szkole były wakacje- ale z tego powodu nie będę poświęcała całego życia.

Gość klalala
no właśnie z tym problem, ze nie bardzo wiem co chciałabym robić :(