Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lartez

pękła guma....

Polecane posty

jeśli uprawiam sex na trzeźwo z dziewczyną to dochodze w jakieś 10min... i ostatnio uprawiałem sex zmoją dziewczyną byłem ostro piany jakimś cudem był lekko sztywny naciągnełem gumkę po jakiś 4 min już nie dałem rady był taki mieki bo poprostu byle piany i no nie dał on rady...a że nic nie wychodziło wiec skonczyliśmy. i gdy chciałem sciągnąć gumke zobaczyłem że jest pęknięta :\'( ile procent % dajecie ze może być coś z tego?? za mocno piany byłem i za krótko to trwało żeby coś z tego wyszło ale nie wiem ;/ tragedia normalnie... co wy powiecie na ten temat?:(

Gość różaburger
piany ? miałeś pianę na ustach?

ale przy pierwszej pozycji to była jeszcze cała.... tylko przy tej drugiej pewnie pękła ;/

Gość aaasssdddd
Daję 99%, tym bardziej, że byłeś najebany i do końca nie wiesz co się stało. Będzie kolejna dzidzia :-) cudownie.

Gość Mila06
rożnie może być. niech dziewczyna jeszcze sprawdzi swoje dni płodne i niepłodne. ale zawsze coś zostaje...

Gość w calym cyklu stuperconoto
pewne sa tylko 4 dni, tylko 4!! i to przy regularnym okresie jak wiadomo, plemniki czasami potrafia przezyc w drogach rodnych czekajac na odpowiedni moment... potrafia tam siedziec nawet kilka dni... powodzenia:]

Gość w calym cyklu stuprocentowo
mialo byc