Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_1235

Co to moze byc?

Polecane posty

Gość ona_1235

Witam wszystkich. Mam takie pytanie... Dziś wystąpiło u mnie lekkie krwawienie łącznie z upławami... Współżyje dośc często z moim facetem. 20 dnia miesiąca powinnam dostac okres... Boli mnie podbrzusze... Robiłam 2 testy ciążowe i jeden wyszedł pozytywnie drugi negatywnie. Do gina mam dopiero wizyte wyznaczona w przyszlym tyg. Czy to mogą by objawy ciąży? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

zrób jeszcze jeden test to będziesz wiedziała.

Gość gartruda bbb
po co się pytasz na forum. czy ktoś widział twoje upławy aby mógł powiedzieć ci czy jesteś w ciąży??? za tydzień pójdziesz do gin. to ci powie a nie tu się pytasz żal

Gość Karolina_1989
WITAM ja rowniez mam podobnie lecz okres zanikl juz 3 miesiac bez miesiaczki. zrobilam test i wyszedl negatywyny lecz objawy mam ciazowe :( nie wiem tez co myslec

Gość kaskadka
nie no rozwalaja mnie takie topiki. kuzwa testy nie wykrywaja tak wczesnej ciazy!!!!!!!!okres masz za 7 dni, owulacje mialabys jakis tydzien temu i juz chcesz kreski na tescie. Czytac najpierw ulotki a mpotem srac

Gość kaskadka
karolina ginekolog sie klania

Gość Karolina_1989
Kaskada ale ja robilam test po 3 miesiacach.... i nie wykrywa?? nie sądze dlatego wlasnie jest to dziwne ze wciąż nicl;/ a w niedziele rowniez bylo ze spuszczeniem lecz narazie na nic nie licze :(

Gość krokusssek
autorka niech sie idzie leczyć.... a karolina idz zrobić bete hcg... taki hormon z krwi...