Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z klasą

zona nie chce zrobic mi

Polecane posty

Gość facet z klasą

pierogów z jagodami ! zrobila w zeszłym tygodniu i mowi ze juz wiecej mi nie zrobi bo duzo czasu schodzi jej i tylko ja je jem jak ja zmusic?

Gość kaskadka
sam se zrob

Gość facet z klasą
sama to se mozesz palcówke zrobic a nie pierogi pisdo

Gość niunka49
powiedz jej że będziesz wałkowa ciasto na pierogi

Gość facet z klasą
nie ja sie ciastem nie bawie jestem w pracy

Gość niunka49
to jak wrócisz to pomóż jej.

Gość kaskadka
kutafon

Gość facet z klasą
milcz suko

Gość paulaXxX
kup jej kwiaty badz mily czuly etc i zrobi .... jutro ;-)

Gość facet z klasą
przytule ja ,pocałuje zerzne jej dupsko i postawie słiok jagód

Gość facet z klasą
W każdą bezksiężycową noc, gdy zbliża się północ, otwieram drzwi lodówki i sycąc wzrok światłem padającym z niej, odkręcam zakrętkę słoika twist off i chowam się pomiędzy ogórkami małosolnymi wewnątrz aby bezpiecznie przeczekac do rana.

Gość Prześliczna wiolonczelistka
Jak taki przepracowany - to pewnie nawet nie ma pojęcia - co to pierożek żonki :p

Gość facet z klasą
facet z klasą W każdą bezksiężycową noc, gdy zbliża się północ, otwieram drzwi lodówki i sycąc wzrok światłem padającym z niej, odkręcam zakrętkę słoika twist off i chowam się pomiędzy ogórkami małosolnymi wewnątrz aby bezpiecznie przeczekac do rana. PODSZYW MARNY

Gość purzda
pewnie ci napluła w to nadzienie do pierogów a ty to żarłeś psie

Gość Otóż..
Uwielbiam pierogi z jagodami....i z truskawkami...i wszystkie inne. Powiedz zonie, żeby narobiła więcej i zamroziła. Ja tak robię. A jak jej się nie chce robić ciasta, to kup jej maszynę do wyrabiania. Ja kupiłam sobie automat do pieczenia chleba (ma 12 programów m.in. program do ugniatania ciasta na makaron - 15 min).I w nim robię ciasto na pierogi. Reszta to juz pójdzie o wiele łatwiej. Polecam!

Gość facet z klasą
nic z tego jej tylko swieze jak wracam do domu dzwonie i obiadek mam goracy takie mam wymagania

Gość facet z klasą
Całymi popołudniami bawię się moim wzwiedzionym penisem - maluję go na biało czerwono po czym siłą woli podnoszę i opuszczam. Wyobrażam sobie wtedy że jest to szlaban na przejeździe kolejowym w Kutnie (!), co sprawia że czuję się ważny i odpowiedzialny za życie wielu ludzi. Gdy bardzo doskwiera mi samotność, wkładam rękę do odpływu zlewozmywaka podczas wypuszczania wody, co powoduje u mnie chwilowe wrażenie, że wciąga mnie wielka romantyczna miłość. By zwrócić na siebie uwagę otoczenia niekiedy spryskuję się niebieskim sprayem i ze ściśniętym odbytem staję w absolutnym bezruchu przy chodniku w centrum miasta, udając uliczny hydrant.

Gość facet z klasą
PODSZYW facet z klasą Całymi popołudniami bawię się moim wzwiedzionym penisem - maluję go na biało czerwono po czym siłą woli podnoszę i opuszczam. Wyobrażam sobie wtedy że jest to szlaban na przejeździe kolejowym w Kutnie (!), co sprawia że czuję się ważny i odpowiedzialny za życie wielu ludzi. Gdy bardzo doskwiera mi samotność, wkładam rękę do odpływu zlewozmywaka podczas wypuszczania wody, co powoduje u mnie chwilowe wrażenie, że wciąga mnie wielka romantyczna miłość. By zwrócić na siebie uwagę otoczenia niekiedy spryskuję się niebieskim sprayem i ze ściśniętym odbytem staję w absolutnym bezruchu przy chodniku w centrum miasta, udając uliczny hydrant.

Gość facet z klasą
Postanowiłem dziś zrobić coś, co nieczęsto mi się zdarza, wybrać się na wyprawę do Supermarketu zamiast do osiedlowej Biedronki. Bardzo mi się podobało, dopóki nie zdjąłem z półki puszki kukurydzy w zalewie. Poczułem na dłoni wilgoć, a po przeciwnej stronie, między puszkami, zobaczyłem wycofującego się wielkiego obrzezanego kutasa. Kontynuowałem zakupy i przestałem myśleć o zdarzeniu. Potem naszła mnie chętka na Fantazję z ziarnami pięciu zbóż. Zdjąłem z półki pudełko i położyłem do koszyka. Nagle coś kapnęło mi na czoło. Kątem oka, pomiędzy opakowaniami Sekretu Mnicha zauważyłem tego samego, wycofującego się kutasa. Nie miałem pomysłu, jak pozbyć się z czoła nasienia, którym, muszę przyznać, obrzezany drań strzyknął bardzo gęsto i obficie. Nie chciałem wzbudzać sensacji, więc ukradkiem zebrałem palcami nadmiar spermy, a rękę wsadziłem do kieszeni, natomiast na czoło nacisnąłem kaszkiet. Ruszyłem dalej i szybko zapomniałem o przygodzie. Z działu warzyw potrzebowałem dwulitrowy słoik konserwowych ogórków. Sięgnąłem po wek, gdy nagle usłyszałem odgłos jakby rozpryskującej się pecyny błota, na zakupionym salami cygańskim wykwitła biała plama, a naprzeciwko, pomiędzy słodko-kwaśnymi sosami zobaczyłem pośpiesznie się cofającego obrzezanego kutasa...

Gość facet z klasą
PODSZYW Postanowiłem dziś zrobić coś, co nieczęsto mi się zdarza, wybrać się na wyprawę do Supermarketu zamiast do osiedlowej Biedronki. Bardzo mi się podobało, dopóki nie zdjąłem z półki puszki kukurydzy w zalewie. Poczułem na dłoni wilgoć, a po przeciwnej stronie, między puszkami, zobaczyłem wycofującego się wielkiego obrzezanego kutasa. Kontynuowałem zakupy i przestałem myśleć o zdarzeniu. Potem naszła mnie chętka na Fantazję z ziarnami pięciu zbóż. Zdjąłem z półki pudełko i położyłem do koszyka. Nagle coś kapnęło mi na czoło. Kątem oka, pomiędzy opakowaniami Sekretu Mnicha zauważyłem tego samego, wycofującego się kutasa. Nie miałem pomysłu, jak pozbyć się z czoła nasienia, którym, muszę przyznać, obrzezany drań strzyknął bardzo gęsto i obficie. Nie chciałem wzbudzać sensacji, więc ukradkiem zebrałem palcami nadmiar spermy, a rękę wsadziłem do kieszeni, natomiast na czoło nacisnąłem kaszkiet. Ruszyłem dalej i szybko zapomniałem o przygodzie. Z działu warzyw potrzebowałem dwulitrowy słoik konserwowych ogórków. Sięgnąłem po wek, gdy nagle usłyszałem odgłos jakby rozpryskującej się pecyny błota, na zakupionym salami cygańskim wykwitła biała plama, a naprzeciwko, pomiędzy słodko-kwaśnymi sosami zobaczyłem pośpiesznie się cofającego obrzezanego kutasa...

zaczernilem sie codziennie okolo godziny 20 czaje sie przy smietniku,a nastepnie wyskakuje na mojego sasiada Remigiusza Podolnego, lat 78, ktory raz dziennie nachyla sie przy kontenerze, by porzadnie sie wyprykac i pobudzam moja lechtunie ocierajac sie komplusywnie o jego kosciste posladki, przyobleczone w marynarskie szorty

Gość Otóż..
Wiesz co, żal mi, że wogóle wpisałam tamten post. Nie dziwię sie, więc twojej żonie. Niech ci narysuje......tylko, że świeże mają być narysowane. Bedziesz je jadł oczami codzień.

Gość Nina Kaliente
facet z klasą W każdą bezksiężycową noc, gdy zbliża się północ, otwieram drzwi lodówki i sycąc wzrok światłem padającym z niej, odkręcam zakrętkę słoika twist off i chowam się pomiędzy ogórkami małosolnymi wewnątrz aby bezpiecznie przeczekac do rana. ----rżnę ze śmiechu :D:D:D:D:D:D:D:D:D jesteś boski:D ja bym Ci zrobiła pierogi i nawet naleśniki :)

Mnie to powaliło :D Całymi popołudniami bawię się moim wzwiedzionym penisem - maluję go na biało czerwono po czym siłą woli podnoszę i opuszczam. Wyobrażam sobie wtedy że jest to szlaban na przejeździe kolejowym w Kutnie (!), co sprawia że czuję się ważny i odpowiedzialny za życie wielu ludzi.

Gość pisze książke
"Postanowiłem dziś zrobić coś, co nieczęsto mi się zdarza, wybrać się na wyprawę do Supermarketu zamiast do osiedlowej Biedronki. Bardzo mi się podobało, dopóki nie zdjąłem z półki puszki kukurydzy w zalewie. Poczułem na dłoni wilgoć, a po przeciwnej stronie, między puszkami, zobaczyłem wycofującego się wielkiego obrzezanego kutasa. Kontynuowałem zakupy i przestałem myśleć o zdarzeniu. Potem naszła mnie chętka na Fantazję z ziarnami pięciu zbóż. Zdjąłem z półki pudełko i położyłem do koszyka. Nagle coś kapnęło mi na czoło. Kątem oka, pomiędzy opakowaniami Sekretu Mnicha zauważyłem tego samego, wycofującego się kutasa. Nie miałem pomysłu, jak pozbyć się z czoła nasienia, którym, muszę przyznać, obrzezany drań strzyknął bardzo gęsto i obficie. Nie chciałem wzbudzać sensacji, więc ukradkiem zebrałem palcami nadmiar spermy, a rękę wsadziłem do kieszeni, natomiast na czoło nacisnąłem kaszkiet. Ruszyłem dalej i szybko zapomniałem o przygodzie. Z działu warzyw potrzebowałem dwulitrowy słoik konserwowych ogórków. Sięgnąłem po wek, gdy nagle usłyszałem odgłos jakby rozpryskującej się pecyny błota, na zakupionym salami cygańskim wykwitła biała plama, a naprzeciwko, pomiędzy słodko-kwaśnymi sosami zobaczyłem pośpiesznie się cofającego obrzezanego kutasa..." swietne pomysły , przydałoby mi się coś takiego do mojej książki :D. Mogę je wykorzystać ?

Gość kocham ten podszyw
:D