Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grassikowa4

moj brat postradal zmyslyyy

Polecane posty

Gość grassikowa4

jest z dziewczyna 8 miesiecy poprzednio mial ok 8 dziewczyn i kazda traktowal jak szm... ta nim rzadzi ,dryguje jest na jej skinienie chociaz mi opowiada jak to on ja ustawia i w ogole nie chodzi mi o to ,sa ze soba krotko ona zaszla znim w ciaze i bum cyk do slubu go zmusza ,moj brat do mnie mowi ze nie chce ale ona go naciska bo jest jebnieta- gruba krowa ,ktora na kazdym spotkaniu sie do mnie przypiepsza ,najlepsze jest to ze jej rodzice biora kredyt zeby zrobic wesele a potem ma mieszkac u moich rodzicow bo maja wieksze mieszkania ,moj brat wolalby te mieszkanie ulokowac w kredy na mieszkanie ,maja ciezka sytucjae finansowa -moj brat bez pracy ona bez pracy jej rodzice nic jej nie dadza jedynie moi -i po co to pchac dziecko na taki swiat ,moja mama do mnie sie zali ze teraz bedzie miala dzieicaka na glowie i ich a przeciez ich nie wyrzuci ale po co robic wesele skoro kasy nie ma nie pojmuje

Gość to jest milosc

Gość grassikowa4
milosc? straszna

to po co z jia seks uprawial? twoj brat jest zryty mogl pomyslec a nie ruchal a teraz biedaczek taki z niego niech ciul do roboty idzie!!!

Gość Zabbaiiona
Moj facet jest ze mna rok. Jego brat ma laske z ktora tez jest rok, tyle, ze juz sie z nia zeni. Ona ma dziecko, nie pracuje. On wlasnie stracil prace. Mial na ksiazeczce odlozone 40(!!!) tysiecy, zostalo mu 6. Wiesz na co je wydal? Na komputer dla niej - nie najlepszy, ale rozowy, na slub i ciuchy oraz porcelane od najlepszych projektantow. Oraz kieliszki ze srebrem i bursztynami. Laska przyjechala z zapadlej wiochy i nagle nic co nie jest guccim okazuje sie niewystarczajace. A jeszcze miesiac i przyjda do nas pozyczac kase. Bo zadne nie ma roboty. I co Ty na to?

Gość ja mam babyliss eco dry
powinni sie wszyscy (brat z dziewczyną, twoje i jej rodzice) spotkac i pogadać. Też bym sobie odpuściła wesele, a lepiej zainwestować, chociaż w kawalerkę. I młodzi niech idą do pracy! Brat do stałej, a jej pewnie nie przyjmą, ale coś musi robić do czasu porodu np. opieka nad dziećmi albo inne prace dorywcze.