Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsds

Nie wytrzymam już ze swoimi dorosłymi dziecmi!!!

Polecane posty

Gość dsds

Syn i córka dostali po połowie domu! :( mąż tak postanowił Syn, wdowiec który ma dwie córki sprowadził sobie pod dach jakąś flądre, która codziennie urządza mi awantury, wyzywa od dziwek i dobiera się do mojego męża. Córka, też nie lepsza. Ma dwójke dzieci bez ślubu, nie wypominamy jej tego a teraz przyprowadziła do domu fagasa który jest wrednym skurwysynem. Mój mąż jest największym w świecie idiotą!!! Przepisał już na nich wszystko za życia i teraz robią co chcą... Nie raz widziałam jak moja przyszła synowa z przyszłym zięciem się przytulali po kryjomu :( Teraz nawet mi nic powiedziec w tym domu nie wolno, bo od razu dzieci grożą mi czy mojemu mężowi domem opieki:( Pomóżcie? :(

Gość kijowo owo
Przeciez polowa domu jest prawnie Twoja chyba, czyz nie? Jakim cudem maz zadecydowal o Twojej polowie majatku?

Gość dsds
Dom należał do męża!!! Dostał go w spadku po rodzicach.. Ja nie miałam do tego domu żadnych praw! Teraz przepisał wszystko dzieciom i mamy za swoje że musimy siedziec cicho! A ja w tym domu sprzątałam,gotowałam i zajełam się wyłącznie domem!

Gość kijowo owo
a no to inna sprawa. Ze swoim domem moze zrobic, co chce.

Gość według mego odczucia
wspólczuję

Gość dsds
No i zrobił!:( Nie miałabym nic przeciwko, gdyby dzieci wzamian za to dobrze się do nas odnosily! A oni co robią, sprowadzają sobie nie wiadomo kogo! Córka już miała kilku bydlaków w swoim życiu, jednemu z nich urodziłą bliźniaki! Syn jak debil chce się ponownie ożenic z jakąś lafiryntą, pierwsza synowa była cudowną kobietą a teraz kogo on sprowadza do rodziny :(

Gość masz męża idiote

Gość dsds
Zgadzam się z tym:( Teraz ja i on płacimy za jego głupote

Gość jak ci nie pasuje to się
wyprowadź. W końcu to męża dom a nie Twój! zapisał go swoim dzieciom po równo i przypodziale był sprawiedliwy. Wyrazy szacunku dla niego.

Gość dsds
Mam się wyprowadzic z domu w którym sprzątałam ponad 30 lat? Zastanawia mnie jeszcze czy można byłoby to wszystko obalic? Nie znam się na tym:(

Gość dsds
Mąż cały czas mówił że to nie możliwe:( Rozmawiałam z nim wiele razy na ten temat a on na to ,,daj spokój'' Ja już naprawde nie wytrzymam

Gość masz męża idiote
Czy mąż uzgadniał to z Tobą wcześniej? Nie rozumiem jak mógl o tym nie rozmawiać z żoną?:O

Gość dsds
Powiedział mi tylko o tym co zamierza zrobic!:( Potem nie miałam nic do powiedzenia i dalej nie mam... Z przyszłą synową ciągle kłótnie, ciągle słysze od niej wyzwiska... Przyszły zięciu przychodzi do domu pijany a córka i tak chce za niego wyjdź Mąż ani słowem nie protestuje na to co dzieje się w jego domu Ja nadal sprzątam,piore,gotuje! Dla wszystkich, kiedyś nawet myślałam by tego nie robic to może wtedy by nabrali szacunku

Gość widzialy galy co obciagaly
🖐️

Gość masz męża idiote
Głupia jesteś? czy co Nie powinnaś tego robić! nie masz takiego obowiązku, skakać koło własnych dzieci które tak traktują swoich rodziców

Gość dsds
Jeśli im nie ugotuje, nie wysprzątam to nie bede tam mieszkac! Bo po co? bede im wtedy zbedna:(

Gość masz męża idiote
Przecież dzieci w tym wypadku mają obowiązek się wami zająć i nie mają prawa niczego żądać. Ty masz prawo do odpoczynku!

Gość dsds
Robiłam to tyle lat, moge i teraz. Zależy mi tylko na tym bym miała spokój i była dobrze traktowana

Gość ale bym się wkurwiła na twoim
miejscu. Może porozmawiaj jeszcze z mężem by cofnął ten zapis, dzieci powinny dostać to ale dopiero po wasze śmierci a nie za życia.

Gość dsds
Rozmawiałam ale do niego nic nie dociera. Uważa że to i tak będzie należało do nich... Więc niech mają to wcześniej

Gość a co ci przeszkadza
najbardziej?

Gość dsds
To że dzieci wogóle nie liczą się z naszym zdaniem! Robią co chcą nie pytając nas o zdanie

Gość A ja kupuje i co w tym zlego
prowokacja

Gość dsds
Niestety to nie prowokacja:(

Gość cofnij darowizne
;)