Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wycieczka....

Pytanie do osób które były kiedys na zorganizowanej wycieczce za granica

Polecane posty

Gość wycieczka....

wiec jak w temacie:) mam jechac na taka wycieczke do Paryza... nie znam jezykow i chcialam zapytac czy na takiej wycieczce przewodnik wszedzie jest z nami? w ofercie pisze ze w niektore dni bedziemy jezdzic na zwiedzanie metrem... czy te bilety na metro to kupuje przewodnik czy samemu trzeba sobie kupic?:/ powiedzcie jak to wyglada bo chcialabym pojechac ale sie boje ze zostanie nagle sama gdzies na sniadaniu albo w metrze i co ja wedy zorbioe...

Ja byłam na wycieczce zorganizowanej w Paryżu, bilety do metra kupował oczywiście przewodnik i wszędzie oprowadzał, oczywiście był \"czas wolny\" na dłuższe zwiedzanie np. katedry Notre Dame ale oczywiście wtedy robisz zdjęcia i takie tam, nie musisz z nikim gadać :)

Gość wycieczka....
hej dzieki za odp :) a ogolnie podobalo Ci się? warto jechać na taka wycieczke? ja mam wielką ochote ale wlasnie przeraża mnie to metro itd... hehe

zresztą zawsze możesz sobie kupić rozmówki polsko-francuskie, albo chociaż polsko-angielskie (bo po angielsku przecież też się możesz dogadać) i nauczyć się kilku zwrotów ;)

Wycieczka była super :) byłam 2 lata temu w weekend majowy i naprawdę mile wspominam, zresztą Paryż jest naprawdę piękny, tylko trzeba trafić na dobrego przewodnika i nie będziesz chciała wracać :)

Gość wycieczka....
no to chyba sie zdecyduje .... skoro wszedzie jest przewodnik i nie musze znac jezyka to moge jechac :P

Gość wycieczka....
boje sie bo mam jechac sama... sama w pokoju, sama na zwiedzaniu itd moze był ktoś sam na takiej wycieczce?

Gość wycieczka....
moze jednak ktos jeszcze sie wypowie?:)