Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anima91

kochani pomóżcie chce zrobić kolczyk w pępku

Polecane posty

Gość Anima91

otóż chciałabym sobie zrobić kolczyk w pępku około 19 lipca (wtedy mój chłopak wyjeżdza a nie chcę by się dowiedział;P) a 1 sierpnia jadę nad morze czy mogę się kąpać w wodzie morskiej ze świeżo zrobionym kolczykiem bo dwa tygodnie to dość świeże ale ponoć woda morska przyspiesza proces gojenia się ran nie wiem co zrobić doradzcie prosze :D

Gość Anima91
niech ktoś się odezwie prosze i pomoże...

Gość
odradzam przekłuwanie pępka - mi się to źle kojarzy :D

Gość Anima91
wiem że to nie ciekawie wygląda http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://th.interia.pl/40,v6838ccd91876875/57393_1.jpg&imgrefurl=http://video.interia.pl/obejrzyj,film,57354,sortuj,sm,st,57350,pozycja,3,piercing_jezyka_-_www.piercing-pl.blog.onet.pl&usg=__NLqC0IT0geDKTg_84UkIyihDdJU=&h=90&w=120&sz=3&hl=pl&start=11&um=1&tbnid=aAxaV5okOsSTuM:&tbnh=66&tbnw=88&prev=/images%3Fq%3Dprzebity%2Bp%25C4%2599pek%26hl%3Dpl%26rlz%3D1T4ADBF_enPL267PL286%26sa%3DN%26um%3D1 oglądalam pare filmików ale i tak mnie to kręci bo mi się bardzo podoba :P ale co z tą wodą morską można czy nie? niby leczy

Gość Szatan91
Na pipie sobie zrób kolczyk.

Gość Anima91
szatan o takie komentarze nie prosze więc dzięki

chcesz to rób, a nie pytaj na forum. a czy woda pomoże to nie wiem, teraz tyle zanieczyszczeń...

Gość mika222
Bądz rozsądna.Ten kolczyk napewno nie doda Ci urody.pozdrawiam

Gość ja mam kolczyk i mi sie podoba
pamietaj robisz dla siebie nie dla innych niech sobie pierdziela co chca , ja mam 6 lat i uwielbiam go mysle ze ci wod a nie zaszkodzi :)

Gość Anima91
dzięki wielkie ;) pozdrawiam wszystkich "zakolczykowanych :D"

Gość scarlet1976
Czesc -ja tez mam kolczyka w pępku,robiłam u kosmetyczki ,wiec powiem ze najlepiej skorzystać z usług profesjonalnych i się zapytać jak to jest z tą wodą morskąJa sobie nie przypominam zeby mi coś takiego mówila. Dostałam taki odkazacz do przemywania w małej buteleczce.W razie gdybyś nie dostała takiego czegoś to kup taką maść Tribiotic i smaruj jakby się coś działo .Do kupienia w kazdej aptece nawet na takie pojedyncze saszetki cena za sztuke ok2 zety.Pozdro