Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczęśliwa150

myślałam, że wyleczyłam się z eksa a on zrobił mi największe świństwo...

Polecane posty

Gość Nieszczęśliwa150

:((((:((((( prosze wysluchajcie mojej za dlugiej historii ' 2 lata temu rzucił mi chłopak mówiac ze jestem niedojrzala. bardzo go kochalam,to taka pierwsza milosc, naiwna, bezgraniczna. kiedy mnie rzuci nie moglam dojsc do siebie.\, nie jadłam, leczylam sie, mialam mysli samobojcze. tak to jest jak sie podporzadkuje cale zycie jednej osobie. mowil ze jestem jednak dla niego wazna, chcial sie kontaktowac, ale pani psycholog poradzila mi abym spalila mosty i w ten sposob bez zadnego kontaktu od niego egzystowalam rok. potem sie odezwał, wyjasnilismy sobie wszystko i dopiero wtedy poczulam sie wyleczona, poznalam innego faceta, zaczelam znow oddychac, zycie znow nabieralo barw. bylo dobrze, mialam czasem kontakt z eksem, ale zylam nowym zwiazkiem, ktory jest naprawde szczesliwy. i spotkal mnie cios w samo serce... mój eks wyslal mi paczkę.. nasze zdjecia, filmiki ktore nagralismty sobie nad morzem, plyta z piosenkami, moja obraczke ktora rzucilam mu w twarz, kolorowe kartki ktore kiedys poprzypinalam mu na jego tablicy korkowej z moimi wyznaniami uczuc. do tego wszystkiego zalaczyl liscik, ze nigdy nie przestal mnie kochac i zebysmy sprobowali jeszcze raz. nie chce, nie kocham go, ale moje zycie sie zawalilo. nei moge sie spotykac z obecnym chlopakiem, nie moge na niego patrzec, znow mam to samo co 2 lata temu, ja nie wiem co mam zrobic...

Gość 8u77777
a wysylajac ci ta paczke i majac z toba teraz czasem kontakt wiedzial ze juz masz innego??

Gość Nieszczęśliwa150
tak, wiedzial, powiedzialam mu to jak moj chłopak sie pojawil, pisalam mu nawet ze jestem szczesliwa, a on mowil ze to dobrze. pisalismy tak raz na 2 tygodnie okolo, ale nic nie swiadczylo o tym ze on cos takiego planuje

Gość 8u77777
a od jakiego czasu wyslal ci ta paczke jak juz wiedzial ze masz kogos? tzn ile minelo od momntu kiedy wiedzial ze masz faceta a wyslal ci ta paczke pies ogrodnika sie odezwal w nim.....a on mial kogos?

Gość Nieszczęśliwa150
on mowil, ze nikogo nie ma, ale slyszalam od wspolnych znajomych ze spotyka sie z jakas dziewczyna. paczke dostalam w tamtym tygodniu wiec.. ja wiem.. moglo minac z 9 miesiecy odkad wie..

Gość Nieszczęśliwa150
ja nie wiem jak sie to nazywa, nie mam innych slow niz swinstwo na to co sie stalo. jestem slaba psychicznie, zawsze bylam slaba i znow dostaje po twrzy, ja nie chce tak zyc.

Gość 8u77777
a kochasz go dalej? nie wiem czy on zaluje byc moze.. moze zaluje tego co zrobil...i chcial sprobowac.. albo odezwal sie wnim pies ogrodnika.. zrob to co czujesz najlepiej.

Gość Nieszczęśliwa150
nie chce juz z nim byc nigdy wiecej, zranil mnie bardzo i to ze mu wybaczylam nic nie zmienia. nie obchodzi mnie to czy kocha czy nie. chodzi mi o to jak mam sobie poradzic z moja psychika bo znow dzieje sie zle, placze, cale dnie śpie i snia mi sie jakies sceny z przeszlosci, potem leze i mysle. najgorsze jest to ze nie widzialam sie od tamtego momentu z moim chlopakiem, bo nie chce go widziec, nie chce zeby myslal ze nie zamknelam tamtych drzwi zanim zaczelam z nim byc.

Gość Nieszczęśliwa150
:(:( widze to wszystko caly czas jak po raz pierwszy go spotkalam gdy schodzil ze szlaku, najprzystojniejszy na swiecie, jak na pierwszej randce siedzielismy na lawce nad jeziorem i zadawalismy sobie pytania, jak rysowalam mu tatuaz z henny i pierwszy raz trafilismy do lozka, jak bylismy razem w mielnie, jak w listopadzie pojechalismy do weekend do krakowa i byla obrzydliwa pogoda, jak zwiedzalismy ruiny zamku w olsztynie i kochalismy sie za jakimis gruzami, nasze romantyczne wieczory, różową lampe w jego pokoju ktora sprawiala ze czulam sie jak w burdelu, moment jak rysowalam te idiotyczne karteczki, jak dal mi wygrawerowana obraczke, kazde zdjecie to osobna historia, kazda piosenka to jakies wspomnienie... co on mi zrobil...:(

Gość Nie rozumiem ciebie ...
Jestes masochistką czy co ? Chłopak ciebie rzucił to po cholerę utrzymujesz z nim kontakt i dowiadujesz się o jego aktualnym zyciu ? Co ciebie to obchodzi ? On ma swoje zycie, ty swoje ... Ty ciągle żyjesz przeszlością i się umartwiasz Z biegiem czasu idealizujesz go i wasze wspólne życie ... a przecież sama piszesz, że on ciebie rzucił czyli trafiłaś na nieodpowiedniego faceta i dzięki Bogu, że nie jesteś z nim ... masz kogoś innego i ciesz się teraźniejszością, bo za chwilę stracisz go i znowu zalożysz topik, że ... mialas koghos kogo nie doceniałaś, a teraz kiedy on odszegł ...

Gość Przysłał tobie paczkę ...
czyli wg mnie powiedział tobie znowu KONIEC i na twoim miejscu wyrzuciłabym go nie tylko z pamięci, ale to co tobie przysłał do śmieci, albo spal ta paczkę ... Nie wiem dlaczego ciągle tkwisz w przeszłości Liczy sie to co jest i co będzie, to jest istotne i ważne ... Też nie rozumiem dlaczego utrzymujesz kontakt z byłym chłopakiem ? Co by było gdyby twój obecny facet utrzymywal kontakt z byłą dziewczyną ? Jak byś się czuła ? Nie mów tutaj o wrażliwości bo twoje postępowanie świadczy tylko o twojej naiwności i egzaltacji. Może zejdź na ziemię i przestań żyć w obłokach ... TU ZIEMIA ... TU ZIEMIA ...

Gość ja mam babyliss eco dry
spal cała tą paczkę, którą ci wysłał, wyjdż poszaleć do klubu, a następnego dnia idż na randkę ze swoim chłopakiem i :)

dziwne... pani psycholog radziła Ci zerwac kontakt... wiec po jaka cholere sie z nim kontaktowałaś?? Skoro tak bardzo przezyłaś wasze rozstanie... to moglas sie spodziewac ze bedzie tak chujowo jak on sie znow odezwie. NIe wiem po co Ci ten kontakt. Wywal te wszystkie rzeczy albo mu je oddaj. Chcesz kolejne 2 lata sie meczyc?

Gość ach skkarbie
tak mi Cię żal:( jeśli nie wiesz co zrobić dam Ci radę:): zrób sobie lewatywę, oczyścisz sobie trzewia, może wraz z zawartością przejdą ci te głupoty....:(