Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2009 http://static.kulisy.pl/news/big/0/47/4756_1.jpg długość wyjściowa - do ramion :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fijolkowa Napisano Lipiec 14, 2009 niee, nie podoba mi sie, za krotko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2009 a mnie bardzo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królowa Bona 0 Napisano Lipiec 14, 2009 spox :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Lipiec 14, 2009 jestem na nie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2009 wiem, faceci lubią długie włosy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królowa Bona 0 Napisano Lipiec 14, 2009 Faceci lubią wiele rzeczy. Ale czy swiat należy do facetów czy do odważnych, pięknych kobiet ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2009 Królowo święte słowa :) jak mnie mój pan i władca zobaczy w sobotę to zapłacze :D on lubi długie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papierek od cukierka Napisano Lipiec 14, 2009 mam podobną fryzurę, jestem bardzo zadowolona. Zawsze nosiłam długie włosy, ale postanowiłam je obciąć. Mojemu mężowi bardzo się podoba. Nie wiem czy jeszcze kiedyś zapuszczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet w tescowych slipach Napisano Lipiec 14, 2009 luśka ty moja kobito biodrzasta i dupcata z łonem w stylu retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2009 jakie to jest łono w stylu retro? :O busz? to nie mam zawsze chciałam mieć takie krótkie ale jakoś tchórzyłam :D no to teraz mam :) w sam raz na lato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
----fatima--- 0 Napisano Lipiec 14, 2009 nie,nie scinaj sie takza krótko :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2009 fatimo :) już za późno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
----fatima--- 0 Napisano Lipiec 14, 2009 juz sciełaś?a dlaczego tak krotko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 14, 2009 to był impuls ;) wyskoczyłam z pracy na przerwę i mówię do fryzjera: pan tnie na Gardias Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasna blondyna Napisano Lipiec 14, 2009 tez sie tak chce obciac, ale nie wiem czy fryzjer podoła zadaniu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach