Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gloriaa

Problem z komputerem

Polecane posty

Witam. Mam problem z komputerem, bo jak go włączam to nie włącza sie monitor... Nie wiem co jest... Czy przyczyną tego może być, że moja babcia myła podłogę i uderzyła pare razy o komputer?

Kable są dopięte.. A jak kartę graficzną można sprawdzić? Tzn. tak żeby nie była poluzowana?

heh a gdzie ona sie znajduje? wiesz ja nie bardzo wnetrze kompa...; p

Katry grafiki są dziś przewważnie zintegrowane z płytą główną. Jeśli masz kartę grafiki w slocie, rozkręć komputer, zdejmij obudowę i sprawdź, czy się nie wysunęła, ale to raczej mało prawdopodobne. Spróbój podłączyć monitor do innego komputera (np. u sąsiada)

kurcze nie rozumiem... Nie mozna jakos po ludzku przetlumaczyc? no przepraszam Was...

Albo inaczej jesli podlacze komputer do innego monitora i bedzie dzialal to znaczy ze monitor sie zepsul tak? a jak mozna samemu naprawic karte graficzna zeby nie byla poluzowana?

Sprawdź w którym miejscu z tyłu obudowy znajduje się złącze komputera z kablem logicznym monitora. Odpowiednio wewnątrz obudowy na tej samej wysokości masz kartę grafiki.

" zeby nie byla poluzowana" Jak napisałem wyżej to mało prawdopodobne. Specjalna dźwignia chroni ją przed wysunięciem ze slotu (gniazda) Ale sprawdzić można.

hej ja tez mam proble jesli ktos moze mi pomoc: jak przyspieszyc dial up connection? wie ktos?

mi tez baaaaaaaaaaaaaaaaardzo wolno, wybitnie dzisiaj.... mam razem dwoch braci. a ty?

ja jednego brata :D JEEE!!! ściągnęli mi na noc ograniczenie transferu i pobieram ile lącze wytrzymuje ^^ ściągają mi chyba po 22.30

hehe fajnie... ja chyba pojde do lozka bo moj internet mnie dobija.. ale jak znam zycie ( i siebie) pewnie sie obudze w srodku nocy i nie bede mogla zasnac. tak wiec.. do zobaczenia :)