Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punkt widzenia.....

czy jak 19 nastoletnia dziewczyna....

Polecane posty

sami jakoś nie wydaję mi się aby dziewica odrzuciła z tego powodu faceta, że nie ma doświadczenia:P bo, ktoś może być prawiczkiem ale się na tyle szybko uczyć, być spostrzegawczym itp że kobiecie to przeszkadzać nie będzie. ja nie słyszałem aby dziewica odrzuciła prawiczka bo nie zapewni jej raczej dobrego seksu:D

no widzisz i tu jest błąd w myśleniu facetów :) pieprzycie ze nie oceniacie niedziewic ,ale Wam sie w główkach nie mieści ze dziewica może odrzucić prawiczka a tak też może być ,bo podobno prawiczęta moga potem zdradzać a jeeebaki juz sie wyszumiały ;)

Mały książe AMEN!. :classic_cool:🖐️ \"przykład dziś (nie napisałam na Ciebie nic złego Ty walnąłeś osobiście do mnie,argumentując ze ja kiedyś tam) nic od Ciebie nie wymagam,zrozum to,to są Twoje wymagania przemyślenia i lużna dyskusja.\" Eh Złośliwa Samico jeszcze raz, gdyż najwyraźniej nie zrozumiałaś. Tamto to miał być żart i w życiu bym się nie spodziewał ,ze zareagujesz na to, tak jak zareagowałaś. :)🖐️ Poniewaz jednak tak zareagowałaś to musiałem Ci przypomnieć bys nie udawała świętej pokrzywdzonej, gdyż sama czesto zachowywałaś się tak samo i wtedy nie widziałaś w tym nic złego. :P🖐️ Teraz już jasne czy mam powtórzyć kolejny raz w jeszcze bardziej uproszczony sposób? :P🖐️ \"-Jesteś jednak Facetem,wiec rozumiem że czasem kopnę Twoje ego więc musisz mi dokopać \" Nie wiem wprawdzie w którym miejscu ale niech Ci będzie, zostałem znokautowany. :classic_cool:🖐️ \"heheh no widzisz a nie wiesz ilości partnerów seks--\" Strach się bać po takim wstępie. :P🖐️ \"Oczywiście jeśli Cie odrzuci poniewaz czeka na doświadczonego w seksie--zrozumiesz i nie zaboli Cię odrzucenie z powodu braku dośw?\" Mylisz dwie sprawy. To nieistone czy mi by było przykro. Istony jest fakt, że ona miałąby prawo mnie odrzucić z dowolnego powodu, również prawictwa. 🖐️ Nie wiem co w tym takiego trudnego do zaakceptowania. :P🖐️ Doam jeszcze, że możę faktycznie jest to błędne rozumowanie facetów, że dziewica prawiczka nie rzuci natomiast nie jest to moje zdanie, a za rezsztę sie nie wypowiadam. :)🖐️

uwielbiam Cie za to pitolenie nie wierzę że nie było by Ci przykro,każde odrzucenie boli--jedno mniej drugie więcej. spotykasz ideał a ona mówi nie :O zycie jest nieprzewidywalne,my sobie mozemy chcieć itd ,ale nie zawsze jest tak jak chcemy,lub jak myślimy że bedzie 3mam kciuki za idealną dziewicę i idealny pierwszy raz;)

kazdy prawiczek pragnie seksu, chyba ze ma spore kompleksy (np. malego czlonka) i odkłada seks na "za rok, za dwa, jak bede mial 25 lat tłumaczac to szukaniem "ideału". Jak wiadomo takich ideałów nie ma chyba ze zakreci sie facet obok jakiejs 15 latki i bedzie ja wychowuwał pod swoimi skrzydłami, czekajac az panna skonczy 18 lat, zeby sie z nia przespac. Dziewica boi sie seksu zazwyczaj z powodu mozliwego bólu, małych piersi - czyli podobnie jak prawiczek, tyle ze kobieta zwiąże sie i z prawiczkiem i z doswiadczonym. A prawiczek (z kompleksami) bedzie chciał tylko dziewicy. Reszta to tylko pierdolenie.

Gość bo prawiczki
to podgatunek facetow :classic_cool:🖐️

"nie wierzę że nie było by Ci przykro,każde odrzucenie boli--jedno mniej drugie więcej. spotykasz ideał a ona mówi nie zycie jest nieprzewidywalne,my sobie mozemy chcieć itd ,ale nie zawsze jest tak jak chcemy,lub jak myślimy że bedzie" Czy ja pisałem, że nie byłoby mi przykro. Złośliwa Samico chociaz Ty mnie nie załamuj. :o🖐️ Napisałem tylko, że to jest nieistotne, gdyz niezależnie od tego ona miałaby prawo mnie odrzucić. 🖐️ Przecież bycie z kims tylko dlatego, że nam go szkoda raczej żadnej ze stron nie da szczescia. 🖐️ "jak bede mial 25 lat tłumaczac to szukaniem "ideału"" Przecież wielokrotnie pisałem, że jestem beznadiejny, zatem gdie tu logika w tym co piszesz? Po co miałbym udawać, że szukam ideału skoro przyznaję, że jestem beznadziejny? 🖐️ Poza tym gdzie ja pisałem, że szukam ideału? :classic_cool:🖐️ Takowe nie istnieją ale w waznych kwestiach trzeba być dopasowanym. 🖐️ "A prawiczek (z kompleksami) bedzie chciał tylko dziewicy. Reszta to tylko pie**olenie." A gdzie wstawka o kafeteryjnych niedziewicach z kompleksami, które nigdy mnie nie zawodzą? :classic_cool:🖐️

Przecież wielokrotnie pisałem, że jestem beznadiejny, zatem gdie tu logika w tym co piszesz? Po co miałbym udawać, że szukam ideału skoro przyznaję, że jestem beznadziejny? Poza tym gdzie ja pisałem, że szukam ideału? Takowe nie istnieją ale w waznych kwestiach trzeba być dopasowanym. tym ideałem ma byc cnotliwa dziewica, ktora nigdy nawet nie miala faceta, nigdy nie kłamie i chce kogos takiego jak Ty.

wiara jest goraco wiec nie wymagaj ode mnie cudów:O po za tym Ty nigdy nie odpowiadasz konkretnie na moje pytania ok było by Ci przykro ale byś to zaakceptował :O:P

sami a ty jak byłaś/jesteś (nie wiem i średnio mnie obchodzi) dziewicą to poznając faceta tak bardzo myślałaś czy jest dobry w łóżku?:P i dowiedziawszy się że jest prawiczkiem stwierdziłabyś :papa: bo cie zapewne nie zaspokoji??? myślę że to niewielki odsetek dziewic tak myśli i tak by zrobiło.

jak ja byłam dziewicą to myślałąm o pozycji w której bedzie najmniej boleć o modliłam sie o to by stracić dziewictwo nie po pijanemu z byle kim:O Facet nie był prawiczkiem(heheh miał prawie 18 lat) i był w szoku że jestem dziewicą :P myślał ze kłamię ale w trakcie gdy z bólu Go wyzywałam uwierzył mi

no właśnie i podobnie ma i myśli więcej kobiet czy młodych dziewczyn. na ogól pierwszy chłopak i pierwsza miłość to = utrata dziewictwa i NA PEWNO zakochana dziewczyna oleje chłopaka bo jest prawiczkiem ahahahahhahahahahah. to chyba sobie prawiczki z kafe wymyślili żeby mieć wytłumaczenie czemu do tej pory nie zaliczyli jakiejś dziewicy hmmmmmmmmmmmm

"wiara jest goraco wiec nie wymagaj ode mnie cudów po za tym Ty nigdy nie odpowiadasz konkretnie na moje pytania ok było by Ci przykro ale byś to zaakceptował " Nie bedę. :P🖐️ Czepiasz się, tylko na wpytanie o wielkośc penisa nie odpowiedziałem. :D🖐️ Wreszcie. :o:P🖐️