Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emiiiiii

Obrazalski maltańczyk

Polecane posty

Gość emiiiiii

Mój maltanczyk od jakiegoś czasu strasznie zmienil swoje zachowanie względem mojego chłopaka. Kiedys najlepsi \"przyjaciele\" teraz piesek panicznie unika chlopaka. Czy to możliwe, żeby piesek mógł sie za cos obrazic na człowieka?? Marek nigdy nie zrobił mu krzywdy, zawsze bawili sie itp, marek strasznie lubił sie z nim lelac, przekomarzać się i zaczepiac Spajkiego. Piesek lubił zabawy z nim. A od jakiegos momentu, oboje nie mamy pojecia od jakiego Spajki zaczął unikać Marka. Z czasem robilo sie coraz gorzej bo zaczał się kulic przed nim, albo trząsł sie jak galareta... Wystarczy, ze Marek tylko na niego spojrzy albo cos do niego powie to on juz się trzesie... To jest takie przykre i dla mnie i dla Marka, on chce go przytulić, pogłaskac czy cos a Spajki tak na to reaguje jakbyh mial zawalu zaraz dostać... Nie wiemy co mamy z tym zrobic... Normalnie wesoly, pełen zycia piesek, a w obecnosci Marka przestraszona biala kulka, kulaca sie gdzies w kacie... Postanowilismy, ze chyba naj lepiej bedzie jak Marek w ogóle nie będzie zwracał uwagi na Spajkiego, bo z kazdą próbą nawiązania z nim jakiegokolwiek kontaktu Spajki reaguje coraz gorzej. Ostatnio Marek wział go tylko na rece a Spajki zaczął piszczeć jakby go ze skory obdzierano... Na nikogo Spajki tak nie reaguje jak na Marka. Czy to mozliwe, ze on wyczuwa, ze marek ma duzego psa? Ale kiedys było normalnie. Nie wiem co sie stalo... Zeby bylo zabawniej to dodam, że przed Spajkim też mialam maltanczyka, który niestety gdzies nam zaginął i on zachowywał się identycznie jak ten!!! Też nie lubił Marka Błagam o jakąś rade lub opinie na ten temat... Co możemy zrobić aby spajki przestał zachowywac sie tak względem Marka... Markowi jest strasznie przykro przez tego małego uparciucha. Ehhh

Gość różowy polo koszulek
kup se wyrzełka albo pódelka albo ożełka i nie nudź ...💤