Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kongoset

PRAWO JAZDY-czy ktoś zdawał z koordynatorem?

Polecane posty

Gość kongoset

Witajcie. Mam pytanko do Was zwiazane z egzaminem na prawko, bo zapewne wielu z Was-kafeterian, jest szczęśliwymi posiadaczami uprawnienia do prowadzenia samochodu,czyli prawa jazdy. Otóż, nie mam szcześcia zaliczyć tego egzaminu przez drobne niedociągnięcia. Podchodzilam juz dwa razy. Przy pierwszym podejści, egzaminator oblal mnie za: 30cm odstep od krawężnika przy parkowaniu równoleglym w zatoczce... Dodm,że jeżdzilam 50minut i dopiero, gdy wrócilam do ośrodkaSz.P.egzaminator poinformowal mnie,że nie podobalo mu sie moje parkowanko na tyle, by nie zaliczyc mi calego egzaminu... A przy drugim podejściu nie zdalam za hamowanie po rozpędzeniu samochodu do 50km/h Otóż, za bardzo egzaminator polecial do przodu-/w strone szyby.../ i... niestety po ponad godzinnej jeździe po mieście,kolejnym samodzielnym powrocie do ośrodka, zaostalam poinformowana,że taka blahostka zaważyla o wyniku mojego dluuugiego egzaminu! Chcę,by przy trzecim egzaminie egzaminatorowi towarzyszyl koordynator+ja oczywiście. Chce poznać Wasze doświadczenia w tym temacie?

Gość kamilla24
Wg nowych przepisow juz nie moze miec miejsca sytuacja ze podjezdzasz pod osordek i wtedy mowi Ci egzaminator ze oblalas. Od razu po zle wykonanym zadaniu mowi.

Gość kongoset
Ostatni zdawalam 3 lipca, a więc na nowych zasadach... Jedyna rzecza, jaka pokrywala sie z nowymi zasadami to to,że faktycznie musiala wykazać sie znajomościa auta tylko z dwóch zagadnień/maska:plyn hamulcowy/,światla:wlączyć i pokazać wsteczne. Reszta bez zmian, a czas mega przeciągniety!

Gość sekcja_zwłok
Jesli na nowych zasadach jezdzilam ponag godzine to albo nie umeisz jezdzic albo byly gigantyczne korki..

Gość sekcja_zwłok
*jezdzilas

Gość kamilla24
To jakas tragedia.. a w jakim miescie zdawalas?

Gość kongoset
Heh,już po drugim egzaminie ,szczerze mówiąc, mam wątpliwości, czy ja w ogóle wiem, co to samochód i do czego służy... Egzaminy dluuugie,wogóle bezstresowe, pelen luz,swoboda ,plynność,opanowanie. Wszystkie-/i to nie fikcja/ zadaniadla prawo jazdy kat B. na arkuszy przebiegu egzaminu wykonane wzorowo! Wpadki na blahostkach-/bez możliwości poprawy,bo przemilczane przez egzaminatora/ i ...wyrok na odchodne: -za pierwszym razem:"Bardzo dobrze Pani jeździ, ale te drobne przewinienie trzeba jednak wyeliminować nastepnym razem..." - z drugim podejściempada kolejny rozbrajający tekst :" No szkoda,że to zadanie z zatrzymaniem nie wyszlo, bo nprawdę śpiewająco Pani jeździla..." Heh, no coments... Stąd moje chęci poproszenia koordynatora o uczestniczenie w moim kolejnym egzaminie...

Gość kongoset
Egzaminy w Warszawie na Odlewniczej...

Gość życzę cierpliwości i powodzeni

Gość kongoset
podnoszę...

Gość ja nieale...
podobno jest gorzej. Więcej stresu i w ogóle nie ma dyskusji, gdy przewinisz... Zastanów sie lepiej.