Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piska123

Mój facet nie chce się żenić !!!

Polecane posty

Gość to się zastanów
a czemu to on ma dla niej brać ślub którego nie chce, a ona dla niego nie może sobie tego ślubu odpuścić???? Tak samo kompromisem z jej strony mogłoby być nie branie ślubu jak z jego branie...

Gość to się zastanów
poza tym największym problemem autorki postu jest dramat że nie zobaczy się na zdjęciach w białej sukni... no żenada... ale czego wymagać od 20latki...

Gość mireczkowataaa
a ktoś tu niedawno pytał dlaczego mamy tyle rozowdów- no to mamy odpowiedź :) W wieku 20lat to naprawdę idiotyzm brać ślub. Ciesz się, ze facet nie chce bo przynajmniej nie dołączysz do smutnej statystyki. Poczekaj aż dorośniesz.

Gość urocza czrownicaa
po co odpisujecie na team z przed 3 LAT?????

Temat jak widać nadal aktualny. wtrące jeszcze kilka słów: dla wieżących małżeństwo to skarament, - nie paier. dla niewierzących ? nie wiem, ale chyba coś ważnego bo geje i lesbijki chcą legalizacji małżeństw.

Gość 98398232
dajcie spokoj, slub brac w wieku lat 20 to chyba na jakiejs wsi pod Elblagiem. Jakby mi dziewczyna wspomniala o slubie w tym wieku to bym ja z miejsca kopnal w dupe, nie chcac sluchac z jej strony jakichkolwiek wyjasnien. Ja nie wiem czy ta dziewczyna nie ma zadnych ambicji w zyciu? tylko wziac slub i miec dzieci, zeby potem wstwic pare durnych fotek na fb zeby jej pododobne kolezanki pekly z zazdrosci. Jak slucham dziewczyn to wydaje mi sie ze niestety jest to plec mniej inteligentna.

Gość 98398232
poza tym tylko pary zyjace bez slubu sa ze soba z milosci, bo te po slubie to juz tylko z przymusu.