Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piska123

Mój facet nie chce się żenić !!!

Polecane posty

Gość piska123

Cześć dziewczyny Moim problemem jest to ,że mój facet oznajmił mi,że nie chce się żenić. Uważa ,że jest to tylko papierek a małżeństwo zniszczy wszystko to co jest teraz między nami. Mówi, że nie chce być mężem.... Nie wiem czy to jego wiek wpływa na tą decyzję, czy może coś jest z nim nie tak jak powinno być. Ma 24 lata ja 20 lat, z czego nie mówię ,że chcę już się teraz żenić,ale w przyszłości najbliższej chcę ( za rok czy 2 ). Co mogę poradzić na to wszystko źle się czuje z tą wiadomośćią ....

Gość JEST TU KTOS Z FRANCJI
moj facet tez\ uwaza ze papierek sie nie liczy ale chce wziac ze mna slub b o mnie bardzo kocha i wie ze mi na tym zalezy.pogadaj ze swoim chlopakiem moze zwyczajnie boi sie odpowiedzialnosci.

Gość Elwiszyje
dlaczego w wieku 20 lat chcesz sobie życie zepsuć i facetowi , poczekajcie jeszcze co najmiej cztery lata , do związku należy dojrzeć i obstawiam, że jeszcze kilku facetów zaliczysz zanim się na stały związek zdecydujesz

Gość piska123
Rozmawiałam i to nie jeden raz....a on swoje,że nie i koniec. Jeszcze denerwuje mnie swoim tekstem " to sobie zmień". Zmienić nie zmienię, ale naprawdę chciałabym już wyjść za mąż... Chciałabym, żeby był moim mężem :( Marzenia...heh :(

Gość piska123
Nie no nie mówię,że chce teraz wyjść. Ale za rok czy dwa lata chciałabym już być męzatką.... A czy będę miałą jeszcze kogoś ...nie iwem tego. Z moim facetem jestem już ponad 3 lata

Gość piska123
jesteście ???????

Gość JEST TU KTOS Z FRANCJI
ale z 2 str nie naciskaj na niego nic na sile.on sie po prostu boi bo wie ze teraz w kazdej chwili moze zakonczyc zwiazek a po slubie juz nie tak latwo

Gość monlisa
ja tam tez uwazam ze jak slub to w wieku 28 lat. wczesniej czlowiek jest jeszcze niedojrzaly emocjonalnie do tego kroku.

Gość piska123
Pewnie w jakimś sensie boji się napewno.... Koleżanka powiedziała mi,że samo mu to przyjdzie... Tylko się tak zastanawiam,jeśli nie przyjdzie to zobaczę białą sukienkę na zdjęciu :(

Gość piska123
Zakochana po uszy w nim jestem i widze naszą przyszłość.... tylko,że on jej chyba nie widzi. A szczerze mówiąć, niby małżeństwo jest to papierek...ale nie dokońca. Daje coś takiego,że jesszcze bardziej wiąże ludźi :( Ale mój facet nie chce tego wiedzieć ...

Gość odpowiedz na pyt z tematu
malzenstwo daje prawne przywileje i zobowiazania i tyle, a ty jestes zalosna laska ktorej tylko weselicho i bachor w glowie, nie pojmuje jak mozna miec takie ped do oltarza :O

Gość monlisa
im bardziej bedziesz naciskac to tym bardziej on bedzie uciekal. Niestety nie da sie na sile. Moze jest on i starszy od ciebie, ale w wieku 24 lat to facet jest jeszcze dzieckiem..taka jest niestety prawda.

Gość piska123
Wesele swoją drogą i dziecko swoją.... Poprostu czuje się pewna,że chcę wyjść właśnie za niego..

Cześć dziewczyny A co w tym złego tzn. w malżeństwie, przecież to zobowiązanie którego nikt się nie powinien bać, co się dzieje gdy jedna strona zachoruje, co z wspólnym dorabianiem się , przecież życie to kilka czynników - które się w życiu zmieniają W wieku 50 lat to kochanie zmienia się w przyjaźń, później w podanie pomocnej ręki. Co więc złego widzicie w takim zobowiązaniu jak przysięga. Każda /y marzy o obecności kogoś takiego do końca życia.

jak nie chce to go nie zmusisz, ma racje, to tylko papier ktory niczego nie gwarantuje, zyc mozna razem szczesliwie i bez tego

Gość ewkawlkp
szczerze zmuszaniem nic nie zmienisz.....myślę że jeśli jest dobrze to po co to zmieniać i komplikować ja jestem w związku od 10lat jest super żyjemy razem "dorabiamy" się razem i w sumie ślub nic nie zmieni ważny jest związek uczucie a nie papierek.... i choć czasem mnie wkurza częściej ja jego wiem że mnie kocha i tak będzie do śmierci

Gość ghghyhy
a co boisz sie ze ci ucieknie? ja pierdole, laski to sa popierdolone, 20 lat i juz mysli o slubie. dziewczyno ! jakby mi laska slowem w tym wieku o slubie napomknela, to bym ja zostawil z miejsca w cholere. jakas desperatka chyba mysli o slubie w tym wieku. szukacie kurwa leszka na kajak

Piszesz, ze jesteś pewne że chcesz wyjść za niego. Czy mogła byś napisać skąd bierze się ta pewność? Jakie cechy ma ten facet, że chcesz go na męża?

Gość babeczka z lukrem
jeżeli mężczyzna naprawdę kocha kobietę, to zrobi dla niej wszystko - na ślubnym kobiercu też stanie, jeśli wie, że jej na tym zależy a jeśli facet nie kocha, no to normalne, że nie chce przysięgać wbrew sobie

Gość babeczka z lukrem
i nie piszcie, że można szczęśliwie żyć bez papierka - bo jeśli ona tego chce a on nie - to kto w tym związku jest szczęśliwy - ona na pewno nie

Gość to się zastanów
czy chcesz żyć jak twierdzisz z miłością swojego życia, czy chcesz wyjść za mąż... jak już dojdziesz do tego co jest dla Ciebie ważniejsze to będziesz wiedziała co zrobić...

Gość babeczka z lukrem
chce dziewczyna żyć z ukochanym w związku małżeńskim, a nie na kocią łapę - czy to takie dziwne?

Gość to się zastanów
a facet nie chce się chajtać w wieku 24 lat - czy to takie dziwne?????

Gość to się zastanów
a co jej się nie chce????

Gość blackwell
no pewnie, że jej się chce i pewnie dlatego chce związek legalizować, żeby bękartów nie rodzić

Gość to się zastanów
oj przepraszam bardzo... mam dziecko bez ślubu które ma mamę i tatę i żadnym bękartem nie jest.... związek pewnie chce legalizować bo każda młoda marzy o białej sukni i takich tam pierdołach... jak miałam 20 lat to też chciałam wychodzić za mąż... na szczęście faceci w tym wieku nie chcą bo masa nieszczęśliwych związków by z tego powstała.... takie młodziaki nie powinny się bawić w małżeństwo bo na 99,9% jeszcze do tego nie dorosły i nie mają pojęcia w co się pakują... maja w głowie tylko pełno romantycznych kiczów...

Gość babeczka z lukrem
przeczytaj sobie definicję bękarta w encyklopedii

Gość to sie zastanów
nic nie muszę sobie czytać bo wiem że to określenie obraźliwe i ma na celu poniżyć osobę o której się mówi... można powiedzieć że jest to dziecko spoza związku małżeńskiego i jest ok... ale nie wyobrażam sobie mówić tak o moim czy jakimkolwiek innym dziecku...

Gość Livia_85
Nie rozumiem takiego podejścia: papierek się nie liczy. Skoro rzeczywiście dla niego się nie liczy to co mu szkodzi ożenić się z Tobą, skoro Tobie na tym zależy??? Skoro dla niego to się nie liczy to nie powinno mu robić różnicy czy weźmiecie ślub czy nie. W związku wiele razy trzeba pójść na kompromis i zrobić coś dla drugiej osoby.