Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taratata

randka.isc?? czy wypada wypada

Polecane posty

face zaprosił mnie na spotkanie najpierw gdzies nie wiem na kawe piwo a potem zeby isc do klubu potanczyc.dodam ze to pierwsza randka wiec nie wiem czy to nie głupio:O chce isc do tego klubu w którym sie poznalismy , bo co tydzien tam kazde znas chodzi

Gość sama tgo chciałam
ale beznadzieja. mógłby Ci zaproponować spacer albo wyście na kolację lub na piwo..ale do klubu? I niby co wy tam macie robić?

wiecie ja lubie ten klub ale nei wiem czy koniecznei na 1 randke zwazywszy ze ledwo go znam tyle co sie bawilismy ostatnio na imprezie wiec, nie wiem czy che z nim po nocach sie szlakjac najwyzej zmeinie jego plany chyba tak bedzie trzeba

Gość sama tgo chciałam
już się zdążyliście natańczyć, teraz chyba czas się bardziej poznać, porozmawiać. w klubie przecież nie ma takiej możliwości. to też zależy do jakiego klubu. jeśli do disco to nie fajnie. Poza tym pisałas, że chodzicie tam co tydzień więc ten dzień nie będzie się aż tak odróżniał od pozostałych. Ale to jest tylko moje subiektywne uczucie. Jak sprawi Ci to przyjemność i masz ochotę iść to się nie zastanawiaj.

Gość hiuhjko
pojdz sobie i sie dobrze baw ale jak piwo i klub to pewnie chce sie tylko przespac isc z nim do lozka nie musisz ale im wiecej facetow spotkasz tm bardziej bedziesz przygotowana jak pojawi sie ten jedyny www.myspace.com/angellafilm

Gość sama tgo chciałam
to powiedz mu o tym, że nie chciałabyś wracać do domu zbyt późno. jak masz ochotę pójść do kina, to mimochodem zaproponuj jakiś film, powiedz, że chciałabyś go zobaczyć i sprawiłoby ci dużą przyjemność gdyby obejrzał go z Tobą.

Oj tam nad czym sie rozwodzic,jesli uwazasz ,ze klub to złe miejsce na 1 randke powiedz wprost i zmiencie na kino czy cos innego i juz ;)