Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewew

Jak to wyglada?!

Polecane posty

Gość hannaanna
No masakra... Rękawy i plecy się ładne prezentują, ale przód...!

Gość ewewew
bialy material powinien byc pod ta koronka i byloby bardzo ladnie

Gość hannaanna
tak,zdecydowanie lepiej :) widocznie chciała dziewczyna mieć ślub jak z Playboya :D

na poczatku nie wiedzialam o co sie czepiacie bo sukienka w miare łądne , no ale pani przesadzila! pewnie zrobila sobie silikony i chciala sie koniecznie wszystkim pochwalic!:P

Gość lenaoolena
no wlaśnie ja na początku tez nie wiedzialam o co chodzi, rękawy i plecy ok ale cycki tak przeswitująco hmmm wlaśnie jakby cos bylo z przodu jakiś bialy material i na tym ta koronka to by jakos wygladalo a tak żałosne to

Gość nie wiem o co sie czepiacie
przeciez ona ma pod spodem cielisty gorset!!

Gość nie za ładna ta sukienka
ale najpierw sie przyjzyjcie a potem krytykujcie, przeciez jej nic nie widac pod ta koronka, chyba jest podszyta jakims materiałem cielistym

Gość lenaoolena
chociaz nie wiem ona ma jakby taki chyba bezowy stanik w to wszyty gladki

Gość lenaoolena
no wlaśnie jak sie powiększy fotki to moim zdaniem ona ma jakies wzmocnienia tzn cielisty material tam są fiszbiny wszyste w sama cienką koronke chyba trudno by bylo wszysc

Gość czarna koala
owszem, ma podszewke pod tą koronka. czy to jest gorset czy to jest tylko stanik, nie wnikam. generalnie nie wyglada to gorzej niż te modne ostatnio przeswitujące gorsety z białej koronki, więc...

Gość seksiara.kom
to gorset, widać przecież szwy na całej długosci pod koronką...

faktycznie suknia nieladna-ale ta dziewczyna nie ma piersi na wierzchu przeciez ma pod koronka cielisty gorset! a pozatym-kto powiedzial ze miala slub koscielny?od razu ze ksiadz ja powinien wyrzucic z kosciola! a jak biale panny mlode maja przeswitujace biale gorsety to nie powinien ich ksiadz wtedy wyrzucic z kosciola?troche to nielogiczne!

skoro jej sie podobało to git! Ale mnei sie kompletnie nie podoba. Cos mi nie pasuej w tej sukience, moim zdaniem taka bez ładu i składu, i pewnie 90 % gosci patrzyło najpierw na jej biust ;) Ale skoro ona dobrze sie czuła, to czego tu sie czepiac? :) Bardziej oburzyłabym sie an ta kobiete, której tu link byl wklejany z krótką sukeinka z czerwonymi dodatkami ;)

Gość jeszcze nie zobaczyły
dokładnie, a juz się rzucają... :P

ale dramatyzujecie tu niektóre, patrzcie co wy nosicie, skoro jej to odpowiadało to ok, ma cielisty gorset, nic nie widać, równie dobrze mozna sie czepiać o każdą suknie bez ramiączek i odkrytymi ramionami, bo tak też nie powinno sie wchodzi do kościoła...

Gość kaczy kuperek
ma gorset cielisty , ale w sumie to z daleka wylada jak nagie cialo nie podoba mie się, za bardzo ajkos przyciąga uwage do biustu

Sukienka może i nie w moim guście, ale mnie absolutnie nie razi. Nawet nie zwróciłabym uwagi na wielkość jej biustu jakbyście o tym nie wspomniały ;)

Gość widac po japie ze jakas
wiesniara

Gość mmmmm11
Z daleka wygląda jakby była toples, poza tym koronka i te siano w bukiecie nieeeee

Gość ewewew
A kto mowi ze ona nie ma gorsetu?? Mimo wszystko to wyglada nieladnie i tandetnie. Po co jej takie prowokowanie w dniu slubu? Gorset ma w kolorze skory wiec trzeba sie troche przyjrzec co i jak. Poza tym mimo ze jest zakryta to i tak biust sie bardzo odznacza. A sukienki z koronka na brzuchu to jeszcze gorsze niz ta... Ksieza moim zdaniem powinni moc decydowac co jest odpowiednie do wejscia do domu bozego a co nie. Polskie PM wogole nie szanuja swojej wiary i chodza do kosciola ubrane jak k*rwy. W innych wiarach to nawet nie wolno w butach wejsc... I zeby nie bylo nie jestem moherem ani nawet wierzaca, ale uwazam ze skoro ktos deklaruje ze jest wierzacy to niech bierze wiare ze wszystkim co w niej zawarte i niech ja szanuje.

Gość tysia123
mi się wydaje że u mnie w parafii księdzu by sie podobalo ;) w końcu ksiądz też człowiek ;)

Gość oj tam....
ewewew Wez te sie w leb jebnij kretynko, co ci sie nie podoba, sukienka moze nie jest jakas rewelacyjna, ale widzialam gorsze! A co do gorsetu to zakrywa wsztko to co powinien, jest wiele innych sukienek ktore bardziej eksponuja biust, rowek miedzy piersiami!!! Ta wyglada normalnie! Pewnie jestes jakas puszczalska kurewka, a tylko zgrywasz purytanke, albo sama bedziesz miala chujowa sukienke, albo po prostu znasz ta laske i zal ci dupe sciska ze dobrze wygladala na swoim weselu;-P typowe polskie myslenie... eh

Gość sukienka jak sukienka
a ciekawe jaka ty sobie na wesele sukienke zafundujesz??

Gość Lipssss
ta sukienka jest obrzydliwa. z daleka wygląda jakby nie było nic pod spodem, a z bliska widać paskudne szwy i ten cielisty kolor okropieństwo. ta cała góra nijako pasuje do dołu. i ta szmatka we włosach :o

Dziewczyny, a uwazacie,ze biale koronkowe gorsety lepiej wygladaja ? W dodatku przez biale gorsety naprawde przeswituje cialo a tej dziewczynie nic akurat nie widac. Nie powiem,ze sukienka piekna, bo to nie moja estetyka, ale na pewno nie uwazam,ze ksiadz nie powinien byl jej wpuscic do kosciola.

Gość Lipsssss
tez nie uwazam ze ksiądz powinien ją wyrzucic z koscioła bo ma wszystko zakryte, ale dla mnie ten gorset jest paskudny, kolor cielisty fuu. jakos mi sie to kojarzy ze starą babcią