Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the best

o stomatologach coś z prawdy

Polecane posty

Gość the best

Ostatnio moja znajoma była u stomatologa i robiła jej ta pani kanałowe leczenie.W trakcie zabiegu stomatolog powiedziała do swej asystentki,że narzędzia,którymi się posługuje jej zdaniem nie nadają sie już do użytku i aby dowiedziała się asystentka co myśli o tym druga lekarka przyjmująca w tym gabinecie.Niebawem narzędzie pękło i jego część utkwiła w zębie mej znajomej na tyle skutecznie,że pani stomatolog nie była w stanie go wyjąć.Powiedziała,że można to wyjąć u jej znajomych metodą jakąś mikroskop....coś tam ;za 5 tysięcy.A przecież to nie moja znajoma sobie to wsadziła do zęba tylko lekarce pękło narzędzie,o którym wcześniej już się tak wypowiadała jak wyżej...Znajoma moja spytała czy to się nie będzie przemieszczać,lekarz stwierdziła,że nie bo to twarda tkanka.A jak może być,są wsród was lekarze stomatolodzy,czy tak powinno wyglądać leczenie w na prawdę drogim gabinecie stomatologicznym???//Czy nie ma powodów by sie bać/????

Gość the best
Dla znajomej 5 tysięcy to nie taka sama suma jak dla jej lekarki,która dużo zarabia na usługach swiadczonych pacjentom.

Gość the best
Czy nikt sie nie zetknął z takim problemem lub nie wie co sądzić o tym.Ta pani stwierdziła,że ona też niby ma kawałek narzędzia w zębie i że to normalne wg niej?????Każdy pyta się tylko czy oby się to nie przemieści??????