Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aoczymambrazowe

do mam

Polecane posty

co zrobiłybyście gdyby się okazało ze wasza córka jest w ciąży z facetem z którym spotyka się 5 lat ?? jaka była by wasza reakcja ??

Gość oczy wiscie
Dlaczego nie mogą pojąć tego, że przyszłam z koleżanką na piwo żeby porozmawiać i nie potrzebne mi zaczepki jakiegoś podchmielonego typka, który przy grzecznej odmowie od razu staje się agresywny? Dlaczego nie potrafi zrozumieć, że grzeczne "nie" to jest "NIE"?»

Skoro sa ze sobą już tyle lat to znaczy, że mysla o wspólnej przyszłości. wspierałabym córkę w każdej podjętej przez nia decyzji oprócz aborcji oczywiście.

Gość frufru
pytanie co to za facet i ile lat ma córka...

ja bym wspierała córkę. Mojej mamie mogłam o wszytskim powiedzieć i zawsze była ze mną, cokolwiek to było. Ja dla swojego dziecka też taka jestem.

Gość przykro mi baaardzo
e to nie ma tragedii co :) 21 lat o nie 16,pomozesz córce bo pomoc bedzie jej napewno potrzebna i bedziesz babcią

aoczymambrazowe ale oni nawet ślub nie maja... A co ma ślub do tego? Bez ślubu nie można mieć dzieci? Zapytaj co planują i ich wspieraj. Młoda ta Twoja córka, ale jest już dorosła. Tyle lat ją wychowywałaś a teraz musisz ufać, że zrobiłaś to dobrze.

" ale co na to powie rodzina" - chyba oszalałaś, to Twój największy problem????? Dla siebie się zyje, nie dla innych. Dziewczyna jest dorosła, to po pierwsze, a po drugie to Twoja córka - wspieraj ją. Wesele też jej zrobisz na 200 osób? Czasem nie mniejsze żeby rodzina nie gadała :D Kobieto, cieszyć się trzeba, nowy członek rodziny w drodze :) a ślub - wezmą jak będą chcieli, a jak nie, też ok - grunt żeby byli szczęśliwi :) Pozdrawiam

Gość frufru
a co Cie obchodzi co powie rodzina? grunt ze mlodzi sa szczesliwi i byle dziecko zdrowe bylo.

Gość znudzonaaa
rodzina powie zeby sie spieszyc ze slubem:-)

powiem szczerze, ze nie chciałbym, zeby moja córka zaszła w ciąże w wieku 21 lat, mimo ze to juz drosła osoba. Uważam, że wiele straciłaby w ten sposób (nie będe się rozpisaywała, bo wiadomo). Nie byłaby to tragedia, ale to nie ten czas według mnie :)