Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samili

DZIEWCZYNA Z FOTKI

Polecane posty

Gość Samili

Mam do was pytanie co zrobic?? Podoba mi się pewna laska, znam ja z widzenia, ostatnio dorwałem ją na fotce. Napisalem ze chce ja blizej poznac ze mnie zainteresowala, nie skojarzyla mnie chyba z widzenia. Odpisala ze moze ze mna popisac ale zaznacza ze nie szuuka faceta bo juz go ma tylko i wylacznie znajomych. Zszokowala mnie nic nie odpisalem. Co mam zrobic???

Gość Samili
No tak, ale ona mi sie bardzo podoba, niewiem jak do niej teraz napisac skoro nie odpisalem przez 3 dni bo nie wiedzialem co :/

Gość bystry jarek z Kielc
szukac dalej innej

Gość zdzichhhh
czlowieku odpusc sobie jak ma faceta to czego oczekujesz od niej ze rzuci go dla ciebie

Gość Samili
W sumie tak nawet pomyślałem..., że jak mnie pozna to moze wyjdzie coś z tego więcej. Przeciez zdarzają się różne sytuacje kiedy ktoś ponownie się zakochuje. A zresztą, może ona jest tylko z nim dlatego ze maja dziecko...., wiem plote bzdury, tak sobie tłumacze. Może macie racje żeby odpuścic jednak.

Gość zdzichhhh
nie dziw sie za ta brutalnie pisze ale takie sa realia wyobraz sobie jak bys ty miał laske i jakis koles by sie do niej przystawiał bo ona mu sie podoba to tez by cie szlag trafił, tak odpusc sobie i szukaj wolnej dziewczyny powodzenia

Gość Samili
Faktycznie, raczej byłbym wściekły i napewno nie pozowliłby jej miec konta na fotce. Troche trudno bedzie ale jest pełno dziewczyn, na tej się świat nie konczy. Dzięki.