Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksowp

No i co? Jackowski miał racje. Juz 3 samolot spadł!!!

Polecane posty

Gość ksowp

I co wy na to??? Przepowiedział to! Dzis prosze bardzo. Trzecvi samolot sie rozbil. 160 osob nie zyje! Ktos jeszcze ma watp;liwosci ze jackowski nie ma daru jasnowidzenia???

Gość nonononooon
a co ten jackowski powiedzial bo nie w temacie jestem ale mnie to interesuje??

Gość Nozycze sie
wpisz sobie w google przepowiednia na 2009 jackowski.

Gość ajt
nbra ale gdzie o n mowi o samolotach?

nie mogę znaleźć o tych samolotach. ale przepowiedział, ze Euro będzie w Niemczech... :o znaczy się Euro 2012. co zresztą przepowiada większość, nie tylko on

Gość ajt
taki z niego jasnowic jak z koziej dupy traba :D

Gość Jurand Zespychowa
Najsłynniejszy polski jasnowidz Krzysztof Jackowski z okazji "Sylwestra przepowiada co wydarzy się w Nowym Roku: Kryzys finansowy Dla naszej gospodarki szczególnie dotkliwy będzie czerwiec i lipiec. Unia Europejska targana kryzysem wstrzyma część inwestycji, które do tej pory napędzały naszą gospodarkę– zostaną wstrzymane budowy hoteli i części dróg. Złotówka poleci w dół. Należy pozbyć się wszystkich kredytów i zacisnąć pasa … Perturbacje w polityce W Polsce powstaną dwie nowe siły polityczne. Na czele jednej z nich będzie Andrzej Lepper, który … powróci na szczyty władzy. Drastyczne spadną notowania Platformy Obywatelskiej, bo wyjdzie na jaw, że oszukiwała ona społeczeństwo. Gorączka pogodowa Czeka nas krótka zima – już w lutym odczujemy wiosenną aurę. Ponadto, zapowiada się upalne i długie lato " Jakos mu sie nie sprawdziło

Gość daj link
do tych samolotów bo jakos nie moge znalesc

Gość tojatojatojartr
no przewaznie to lato jest zajebiscie upalne

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
I gdzie jest ten Lepper? :P

Gość seta
tu jest o samolotach "Wojna może być wywołana celowo przez państwo lub państwa, które nie wezmą w niej udziału, a nawet w którymś momencie będą starały się być rozjemcą. Z konfliktem, nie wiem czemu, kojarzą mi się samoloty pasażerskie. Dwa lub trzy są w powietrzu – tak Jackowski relacjonuje obrazy z wizji. – Nie umiem uzasadnić tego uczucia, ale wiem, że to będzie coś ważnego – dodaje. Nie będzie to wojna światowa i, na szczęście, nie dotknie Polski. Ale zasieje niepokój. – Ludzie będą się zastanawiali: Boże kochany, a co będzie jutro? Czy jutro u nas będzie jeszcze spokojnie? – opowiada jasnowidz."

Gość pqarst
pierdolenie o chopinie