Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pqarst

Spędzenie nocy u chłopaka.Co wymyśleć ?

Polecane posty

Gość pqarst

Rodzice mojego chłopaka wyjechali na wakacje i przez tydzień jest wolne mieszkanie. Byłam u niego wczoraj na noc i chcę iść jeszcze raz, w piątek. Dziewczyna jego brata wręcz wprowadza się na kilka dni.Moja mama nie ma nic przeciwko , niedługo będę miała 20 lat , ale chodzi o ojca.Ostatnio ściemniłam mu że wyjeżdżamy na noc na działkę z jego rodzicami, nie wiem co wymyśleć na piątek.Może jakąś imprezę? tylko wtedy musiałabym koło 7 być w domu....

Gość bumszakalaka____
powiedz ze jedziesz nad jezioro pod namiot :)

Gość tititititit
ze spisz u kumpeli, wszystko kupują, ja tak zawsze robię

Gość Gerda2409
Wymyśl jakiś weekendowy wyjazd z koleżankami pod namiot, będziesz miała swojego faceta do niedzieli;)

Gość olka999
Ściemnij że koleżanka ma problem i musicie urządzić babski wieczór a na drugi dzień chcesz ja zabrać na zakupy. ;)

Gość pqarst
Myślę też żeby zaangażować w to kuzynkę , za którą ojciec przepada.Np.ściemnić , że jadę z nią gdzieś lub idę do niej na noc.

powiedz prawdę . Może ojciec to doceni, masz już 20 lat i jestes dorosła, musi w końcu zrozumieć , że jesteś kobietą ! ja bym nie chciała żeby mnie dziecko tak ściemniało - postaw na szczerość , kiedyś tak zrobiłam i nie żałuję, chociaz przez pewien czas było barrdzo ciężko .. ale co twój tata może zrobić - zamknie cię w domu ? jesli miałby wybór - albo usłyszeć kłamstwo albo prawdę , na pewno chciałby usłyszec prawdę

Gość pqarst
Boję się mówić mu prawdę, bo jak się nie zgodzi , to nic z tego nie wyjdzie, a kłamiąc jest dużo większa szansa.Bo jak mi niby udowodni, że nie byłam na danej imprezie?

Gość Gerda2409
Za dużo masz do stracenia, żeby mówić prawdę. Ja bym jednak "bajerowała", w końcu wyjazd rodziców chłopaka na urlop nie zdarza się często. Bajeruj i to na jak najwięcej nocy.

Gość pqarst
No właśnie też uważam , że za dużo do stracenia :) Dlatego muszę coś wymyśleć ...

Gość Gerda2409
myślę, że dasz sobie radę, co nie wymyślisz, będzie ok, tylko bądź miła i grzeczna i przekonywująca. Trzymam kciuki i baw się dobrze ze swoim chłopakiem, w końcu są wakacje:-)

Gość pqarst
Podnoszę :)

Jestem w Twoim wieku i śmieszy mnie fakt ,że musisz kłamać ojca ,że zostajesz u chłopaka. Powiedz mu prawdę,trudno mi uwierzyć ,że będzie miał coś przeciwko.

Gość kimonek
wciągnij w to kuzynke skoro ojciec ja lubi.... chociaż ja wolałabym powiedziec prawde.... masz 20 lat. najwyższy zcas na szczerosć.

Gość pqarst
bede sie z nim sexowac ostro. czy o ym powiedzieć rodzicom?

Gość pqarst
POST WYŻEJ TO PROWO

Gość pqarst
może ktoś dziś się wypowie?

Gość dziwne to w sumie....
jakos ja nigdy w niczym nie musialam rodzicow sciemniac ;) Nawet zanim ukonczylam 18 lat ;)

Gość dziwne to w sumie....
moze powiedz, ze idziesz na impreze. Czemu mialabys o 7 wracac?

Gość atomicc
masz 20 lat i rodzcie nie chca cie nanoc z domu wypuscic ?

Gość pqarst
Nie , to nie tak. Wypuszczali na noc gdy miałam już 15, ale na jakieś imprezy. A nie wiem czy ojcu spodobałby się fakt , że śpię u chłopaka.Mamie nic nie ściemniam w tych sprawach, tacie jedynie gdy nocuję u chłopaka.

Gość dfhgfghcghf
wszystko tylko nie wciąganie w to osób postronnych! zawsze będzie miała na Ciebie tzw 'haka' a z tego nic dobrego nie wyniknie :classic_cool:

Gość pqarst
Po fakcie już mi to wisi :D kiedyś wygadała(albo nawet razem wygadałyśmy), że kiedyś gdy u niej nocowałam byłam zalana w 4 doopy , i to był jedyny powód dla którego tam spałam , miałam wtedy 15 lat , wyszło na jaw ze 3 lata później i wszyscy podeszli do tego z uśmiechem.

Gość zrób loda szefowi
powiedz staremu ze chce ci sie ruchac bo taka jest prawda głupia pindo :P

ja mam 20 lat i mieszkam z chłopakiem od ok 2 lat... nie wyobrażam sobie sytuacji, w której musiałabym się ukrywać...

Gość hdhh
dziwka jestes face przestanie cie szanowac bedzie wolal te ktore sie szanuja zobaczysz!