Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość surf-riding

zakupy przez internet

Polecane posty

Gość surf-riding

sluchajcie, dzisiaj przyszedl kurier z paczka. to byly moje pierwsze zakupy przez internet... wczesniej do mnie nie zadzwonili, on sobie po prostu przyszedl z rana, gdy ja jeszcze spalam:O a gdyby mnie nie bylo w domu, to co? paczka bylaby na poczcie, czy on by tak przylazil? jak na poczcie, to troche nie w porzadku, bo zaplacilam wieksza kwote za dostarczenie wlasnie do domu. powiedzcie mi jak to dziala :D

Gość Gerda2409
Jak by cie nie było w domu, to by stał pod drzwiami, i czekał na ciebie aż przyjdziesz

Gość Burza morska
Chyba firma kurierska zadzwoniłaby do Ciebie żeby umówić się na inny termin.... tak czytałam w regulaminie jakiegoś sklepu...

Gość surf-riding
aha, ok... ale to tez bez sensu, powinni od razu zadzwonic, zeby chlopak nie latal bez potrzeby...

Gość oszołomom religijnym
a co mial wczesniej petycje napisac zanim przyszedl? dzwoni jak nie moze trafic nie jest zobowiazany umawiac sie na konkretna godzine jak sie komus wydaje. gdyby cie nie bylo to musialbys odebrac przesylke nie z poczty a z sortowni kurierskiej ktora mzoe sie znajdowac nawet kilkadziesiat kilometrow od ciebie. kurier gwarantuje dostarczenie przesylki w okreslonym terminie z dostawa pod drzwi ale nic wiecej. jak robisz zakupy to wypadaloby najpierw sie dowiedziec na czym to polega dopiero zamawiac.gdyby kazdego pytal o ktorej ma przyjsc to doreczylby tych przesylek 10 na dobe a musi ze 100 i jeszcze odbiory do tego.

Gość oszołomom religijnym
placisz za dostarczenie do domu ale to chyba oczywiste ze musisz w tym domu byc poza tym placi sie za termin dostarczenia i za ubezpieczenie w cenie. komus sie wydaje ze jak zapalci 15zl za przesylke kurierska to ekstra mu taxi wiezie na drugi koniec polski i jeszcze przyjedzie miedzy 20 a 20.10 jak jest w domu :D

Gość kurier dzwoni
poczta nie ;)

u mnie facet z poczty przynosi przesyłke do skutku, tzn. za pierwszym razem jak mnei nie ma - to zostawia awizo z numerem tel. i zwykle sam dzwoni zapytac, czy jestem w domu :)

Gość surf-riding
ale co ty wygadujesz, ze ja mam byc w domu? jak oni pisza, ze paczka bedzie w ciagu 7 dni, to mam caly tydzien non stop siedziec w domu? i nie naskakuj tu na mnie, bo ja sie po prostu pytalam, a nastepnie wyrazilam swoje zdanie! do cholery, jak place za dostawe do domu, to chce to odebrac w domu i juz! jakbym chciala zapierdalac na poczte albo do firmy kurierskiej, to bym wybrala inna opcje i mniej zaplacila! dlatego to jest bezsens! a, przypomnialo mi sie, ze kiedys zakladalam konto w 2 bankach online, i kurierzy dzwonili do mnie, zeby sie umowic na dokladna godzine dostarczenia umowy, he...