Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mary66

Tradzik!!!Bleee

Polecane posty

Gość Mary66

Jakies dobre preparaty na tradzik, tylko nie mowcie o dermatologu bo mi to juz nawet nie pomaga...:( Z gory dzieki za propozycje. Pozdrawiam.

niestety tylko dermatolog i leki na recepte - powatarzm LEKI, a nie kosmetyki dosteone bez recepty - ja sie tak wyleczylam po latach walki

Gość Mary66
No ja takze juz sie mecze az 5 lat:(

Gość szatynka181
Polecam tabletki antykocepcyjne ona cie calkiem wyleczy tylko odrazu mowie dopiero efekty beda po 3 opakowaniu :)uzywam Syndi 35 i jest naprawde super napoczatku moga ci wyskoczyc wiecej ale jak sie organizm oczysci to bedziesz miala piekna cere:)Gwarantuje Ci:)Pozdrawiam

Gość dermika maseczka
trądzik to najgorsze przeklenstwo a blizny bo nim są jeszcze gorsze chociaz trudno uwierzyc ze jest cos jeszcze gorszego... sama mam z tym problem 😭

Gość xxAgaxxxTka
Ja mam też trądzik. Nawroty po dłuższych kontaktach z chłopakiem ;d on ma straszny też. Głownie na policzkach a na czole nie. Ja mialam odwrotnie. A jak sie z nim zaczelam spotykac to doszedl mi tradzik na policzki... Bylam u derma.. na jakis czas pomoglo a potem nawroty. Teraz nie jest idealnie ale duza poprawe zauwazylam po czyms takim: babcia z USA przyslala mi wielka tube peelingu Neutrogeny i robie go pare razy w tyg. I raz na pare dni nakladam na buzie taka gesta, biala, smierdzaca masc na pupke dzidziusiow z cynkiem witamina A i D. A i krem po umyciu buzki jakiego uzywam to krem nadzien Hauschki. Zauwazam poprawę. Pozdrawiam cieplutko