Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciuszek-BLOG

TANIE UBIERANIE

Polecane posty

Gość Ciuszek-BLOG

HEJ, ZALOZYLAM WLASNIE BLOG, NA KTORYM BAWIE SIE W GOK\'A WAN\'A - USILUJE STWORZYC STROJE NA LATO DLA WSZYSTKICH TYPOW FIGURY - PROSZE, ZOBACZCIE, MOZE AKURAT WAM SIE SPODOBA :) BEDE TEZ TWORZYLA UBRANIA NA INNE PORY ROKU I DLA ROZNYCH GRUP WIEKOWYCH :) http://tanie-ubieranie.blog.onet.pl

Gość kiska
hej :) bylam wlasnie na twoim blogu :) fajne ciuszki, moim zdaniem fajnie, ze zrobilas taki blog :) bede zagladac, szczegolnie kiedy beda mlodziezowe rzecy :)

Gość 02józefa02
Witam. Od jakiegoś czasu oglądam ten nowy program Goka i podoba mi się, co robi. No ale 200 funtów to dużo:( Ty masz całkiem fajne pomysły, wydaje mi się, że jesteś młodziutka, bo masz świeże podejście do mody :) Ja mam prawie 40 lat, ale chyba skorzystam z Twoich porad :)

Gość stylistka123
spoko stronka, fajnie, ze dodajesz juz ciuszki bardziej mlodziezowe, choc niewiele sie roznia.. no ale fajnie, bo wiesz co robisz, pozdrawiam :)

Gość stylistka123
to może pomogę :) ?

Gość fehrtioeroigjegmoerflpldlr
czy to nie reklama ciuchów niektórych firm?

Gość Ciuszek-BLOG
Od razu "reklama" :) piszę z jakich sklepów, żeby dziewczyny wiedziały, gdzie szukać :)

Gość Ciuszek-BLOG
dodałam juz wszystkie letnie ubrania, zapraszam :)))

Gość znajdz w necie
hmm..dlaczego wszyscy proponuja pulchnym dziewuszkom sukienki na ramiaczka sorryy ale jak dzewcyna ma duza pupe biodra uda...to sila rzeczy jej ramiona nie naleza doa malych..i nie wyglada ladnie w bluzce na ramiaczka grube czy cienkie..jak zwal tak zwal...

Gość stylistka123
no ale wybacz, jak jest ciepło, nie sposob chodzic w rekawach 3/4 czy nawet w motylkach - wieksze kobietki tez maja takie same prawa jak te szczupłe. Polska Pomroczna ma takie mniemanie, grubsza dziewczyna musi chodzic w kombinezonie. sukienka do kolan, nawet na naramkach jest ok, jesli jest w odpowienim rozmiarze i naramki się nie wpijają w ciałko. już nie przesadzajmy. a co, opalać mają się na solarium, bo na plażę nie można wyjsc w stroju na naramkach?

Gość 25grubcia
wow, super, dzieki, wlasnie wybieram się jutro na zakupy i juz wiem, co kupię :)