Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burza po burzy w burzy

Usunełam konto z naszej-klasy. Ale jestem szcześliwa!!!

Polecane posty

Gość Burza po burzy w burzy

Ale jestem szczesliwa!!!

Gość nie wiem gdzie zapytac
czemu

Gość maaagdaaaa
też mam taki plan usunąć no bo już mnie ta nk denerwuje głupia się ostatnio zrobiła i wogóle....

Ja tam nigdy nie mialam na szczescie :D i nie zamierzam miec.. dla mnie odrazu to bylo glupota :D

Gość te10
tez usunelam 2 dni temu ,kiedys nie mialam konta ale za namowa dalam sie skuscic i zalozylam , mialam je zaledwie pare miesiecy ale to lansowanie sie _:budowa domu, mase zdjec ze slubu , jak dziecko ma 1 zabek , jak sie 1 raz posra:D:P jak ktos w bikini wyglada, i najgorsze zdjecie mojego znajomego :zdjecie plodu wlasnego dziecka jeszcze nie narodzonego :wku*** i usunelam i jestem HAPPY !:)

Gość cet alergin
a ja usunęłam trzy tygodnie temu. Jestem szczęśliwa. Też już miałam dosyć tego chwalenia się znajomych- co kto ma, gdzie był na wakacjach itp.

Ja tez usunelam. Troche bylo mi zal, bo mialam tylu fajnych znajomych i tyle fajnych zdjec i profil juz od ponad roku, ale musialam usunac, ze wzgledu na chamskich \"zyczliwych\". Po co ktos ma wszystko o mnie wiedziec. Usunelam i teraz nikt nic o mnie nie wie. :p

Gość nie rozumiem tego
przeciez nie trzeba udzielac wszystkich informacji, zablokowac dodawanie komentarzy itd. Nikt nie musi o nas wszystkiego wiedziec. Nie trzeba tez przyjmowac ludzi na liste, ktorych sie nie chce na tej liscie miec. Inna sprawa - mnie tez drazni, jak ludzie sie tam afiszuja, gdzie byli na wakacjach, zdjecia plodow tez juz widzialam. A, najlepsze jest, jak ktos byl dwa tygodnie w jakims miescie za granica, to wpisuje sobie to miasto w punkcie: miejscowosc. Absurd.

Gość te10
tez bylo mi szkoda bo jak zalozylam konto nie wiedzialam co sie dzieje z osobami z podstawowki , nikt ni eutrzymywal kontakto no i nic nie wiedzialam dopiero na nk zobaczylam jak sie miewaja ze zalozyli rodziny itd ... bylo to fajne i jeden plus no ale to lansowanie sie ............ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh powinno byc tak max 5 zdjec i gito a nie 50 -70 :D masakra