Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissMonogram

Czuje sie źle ze swoją osobą..załamana

Polecane posty

Gość MissMonogram

mam 20 lat jestem przecietną dziewczyna,pracuje,mam jakies tam zainteresowania..na 1szy rzut oka wszystko jest OK ale nie jest..jestem po powaznych operacjach i chemii,mam blizny na nogach i plecach..nie potrafie rozebrac sie na plazy,załozyc spodniczki..czegokolwiek co zrobić kiedy przychodzi lato..a o rozebraniu sie przy chłopaku nie ma mowy..jego to boli mowi ze rozumie ale wiem ze nie dokonca..czuje sie brzydka,szkaradna..wiem ze mnie kocha a ja nie moge nawet w upał isc z nim nad wode poopalac sie,wykompac..milo spedzic czasu.. załamałam sie..

Gość
ja mamto samo ale przez to ze jestem za chuda :O taka blokada ze albo mnie wyśmieja albo nie wiem co sama sie nie chce narażac innych na takie widoki powinnyśmy albo miec to i wszystkich w doopie albo ja przytyc a Ty np jakies lasery czy coś no ale własnie powinnysmy ...:( :O

Gość
ale jakies bardzo duże te blizny ? na całych nogach? plecach ? na takie blizny sie raczej jakos tak w ogole nie zwaraca uwagi, własnie sobie przypomniałam ze jak jeszcze chodziłam na basen, to mój kolega z klasy miał własnie na klatcie takie spore po operacji, ale jakos tego sie nie zauwazało raczej na grubych i chudych :O