Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość onaaa18

molestowanaaa...

Polecane posty

Gość onaaa18

witam... w wieku 4-10 lat bylam molestowana przez starszego o 11 lat brata... dzis on ma juz swoją rodzine, żone, dzieci... przez te wszystkie lata nie myslalam o tym.. on mysli wlasnie ze ja tego nie pamietam.. chyba.. przynjamniej tak sie zachowuje.. ale teraz gdy mam chlopaka.. nie jest mi latwo... powiedzialam mu o tym ale nie pwoiedzialam kto to byl.. bo wiem ze on by go zabił... i wtedy to by sie zdarzyla tragedia... chcialabym powiedziec o tym rodzicom.. ale obje sie.... nie chce psuc relacji w rodzinie.... wtedy wszyscy staliby sie wrogami... ale wkoncu on ma swoje dzieci.. wiec kto wie czy tam sie nei dzieje krzywda tym dzieciom.. skoro przez tyle lat moi rodzicie nie zauwazyli tego co sie dzieje pod ich dachem.. to tym bardziej nie wyszlo by najaw gdyby molestował swoje dzieci... proszę.. pomóżcie.. nie wiem co robić, czuje sie jak w potrzasku a wiem ze cos z tym musze zrobic ale sie cholernie boje.. proszeee, nawet błagaaam... pomóżciee!!!! czy warto spowrotem do tego wszystkiego wracac? z jednej strony nie chce nic psuc.. to by wszystko w moim i mojej rodizny życiu zmienilo.. ale z drugiej strony on powinien poniesc za to jakies konsekwencje.. teraz gdy mam juz 18 lat.. poczulam ze musze cos z tym zrobic.. ze juz dluzej tak nie moge.. tym bardziej ze ostatnio to wszystko do mnie wrócił.. prawie cały czas sni mi sie to nocami... do dzis pamiętam każdy mały szczególi.. POMÓZCIE!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować