Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbnmfdssaaaaa

kto miał racje?

Polecane posty

Gość cvbnmfdssaaaaa

zawsze bylam puszczana tak do 24 góra do kolezanki ,czy na miasto..mam 17lat .Moja mama wczoraj uznala,ze nie bedzie mnie puszczac z domu po 22 ponieważ mordują ludzi.. :] powiedzialam "to co jak bede miala 18lat to tez do 22 bede mogla siedziec" ?? powiedziala,ze jak bede pełnoletnia to moze pogadamy,a jej na to ,ze wtedy to juz nie bede miala o czym z Tobą rozmawiac, na co ona " to sie jeszcze okaze" od wczoraj sie do mnie nie odzywa:O

Gość cvbnmfdssaaaaa
ja wiem,ze nie powinnam dyskutowac,ale wkurza mnie,ze takie 15-stki łaża ,szlajają sie po miescie w wakacje do ktorej chca,a ja o 22 mam byc w domu gdzie dopiero u mnie sie zycie zaczyna.. bo pod wieczor od 20 juz taka atmosefra fajna jest ,ze az chce sie isc gdzies do ludzi... a ja siedzie:O

Oczywiście ze twoja mama. To normalne że się o ciebie martwi, a to że będziesz miałą 18 lat to nie znaczy ze możesz już robić co ci się podoba bo nadal będziesz pewnie na ich utrzymaniu...

Gość rację ma mama
i nic na to nie poradzisz. Lepiej się z nią nie kłóć, po co atmosferę w domupsuć. Nie masz już 15 lat, żeby się o pierdoły buntować.

Gość cvbnmfdssaaaaa
nie mowie o tym,ze bede robic co mi sie podobna,ale 22 ew wakacje to chyba lekka przesada prawda?? poza tym MARTWI czemu jej to nie przeszkadzalo jak byla pijana i mnie puszczala o ktorej tylko chcialam..chyba troche za pozno na ustalanie swoich reguł :O a jak bede miala 18lat to juz inna bajka ,ale sie wyprowadzam;)

Gość cvbnmfdssaaaaa
no to ok;) skoro ona miala racje to jeszcze niecaly rok wytrzymam na jej regułach :O ;) potem to juz jej tylko podziękuję

Gość dddddddddddddddddddddd
obydwie zachowujecie się jak gówniary. Ty, że pyszczysz, co zaognia ttylko atmosfere, Twoja mama, że zaczyna zachowywać się niepoważnie. To nie kwestia mordów po 22, tylko braku zaufania. Zapytaj jej dlaczego tobie nie ufa.

Gość cvbnmfdssaaaaa
no ja chyba wiem czemu mi nie ufa;) myśli,ze kogos mam bo zaczelam przed kazdym wyjsciem po prostu szykowac... a dla niej w ttym wieku miec chłopaka to tragedia:O

i tak naprawdę, to 15stki dłużej na dyskotekach szkolnych siedzą niż ty wracacsz do domu.

to uświadom, że w ciążę nawet przed 22 mona zajść i że powinna mieć zaufanie do włąnwgo dziecka. Chyba, żę nie zaslużyłaś... ale to inna historia.

Gość cvbnmfdssaaaaa
hehe.. zawsze bylam potulna zawsze !! ukrywalam ja przed ojcem,ze jest pijana ..to ja czyscilam jej rzygi z podlogi:O i jak ona moze nie miec do mnie zaufania?:O jestem porządną dziewczyna,nigdy nie chodzilam z chlopakami,nie pilam,nie palilam,nie imprezowalam itp.. po prostu ona ostatnim razem jak byla zem na w sklepie zauwazyla,ze sie na mnie chłopcy patrze i do mnie takim tekstem rzucila" Ty ja sie zaczynam o ciebie bać tak sie na ciebie patrza" :O no ludzie... 22 godzina i co ja mam robic :Oprzesada już..

Gość cvbnmfdssaaaaa
czy ona mysli,ze zbrzydne za 5lat? :O no to sie myli..bo sie zmieniam z roku na rok jesli chodzi o wygląd.

Gość fuckin warsaw
Hahaha, moja mama też jest niezła...ja mam 20 lat a ona z nowiną "spotkałam dziś znajomą...jej córce źle się wiedzie..." pytam : "co się stało?" mama: "ma chłopaka " a tamta panna ma 19 lat i dostała się wlaśnie na studia. no tragedia po prostu :o nasi rodzice są niezrównoważeni psychicznie:( :( :(

Gość cvbnmfdssaaaaa
fuckin--> :O:O buahhahahhaha :D:D:D:D wiecie co.. to jest straszne,ale mam ochote czasami moja mame tak zwyzywać :O:O:O zachowuje sie ponizej krytyki..jak jakas prosta baba ze wsi :O skad to sie urwało?:O na szacunek trzeba zasłużyc ,a ona co robi? tylko mnie do siebie zniechęca.. w takim razie nie odezwe sie do niej pół słowkiem..:O ma mnie przeprosic !!!!;/ ostatni raz na mnie podniosla głos i w ten arogancki sposob do mnie mowila..jak ma jakis problem to niech mi to powie:O popieprzone rodzinki...

Gość dadad
dopóki siedzisz na jej utrzymaniu to niestety ale ma dużo do powiedzenia, prawda jest taka ze o tak poznej porze kreca sie rożne typy po mieście i nawet nie zauważysz kiedy ktoś zajdzie cie od tylu i wciagnie do auta potem zgwałci i zamorduje albo porzuci w lesie,także licz sie ze slowami zanim palniesz cos glupiego do matki,ona tez byla mloda i wie jak świat sie kręci, ja tez bylam taka madra dopóki kiedys brat niezaimprowilzowal takiego ataku od tyłu, taka bylam cwana a w momencie kiedy swoja dużą dłonia zatkał mi usta i wykrecil reke nie mialam szans, bardzo mi to pomoglo i sporo uświadomilo

Gość dadad
co robi twoja matka? wychowala cie, dala ci zycie, utrzymuje sie, daje ci na jedzenie, błyskotki, imprezy, ubrania, czym byłabys bez swojej matki nad tym sie raczej zastanów gówniaro!

Gość cvbnmfdssaaaaa
buahah a:D ciebie chyab cos porabalo?:O myslisz,ze pieniadze to wszystko?!a gdzie rozmowa,gdzie jakies relacje,kultura? szacunek? gdzie pytam? ty mnuie wyzywasz od gówniary chyba sama nia jestes:O tak 18rok juz moja ciotka mnie zabiera z tego piekilengo domu gdzie matka chleje i rzyga na moich oczach :O kretynko durna!

Gość Guziczka
dopoko jestes na utrzymaniu starych to powinnas ich sluchac liczyc sie z ich zdaniem ja tez tak mialam i dobrze na tym wyszlam a te koleznaki co mamuski piuszczly codza z brzucha,mi bez szkoly wiec co wolisz?

Gość cvbnmfdssaaaaa
Gziczka--> o czym ty mowisz? ja wiem jakie masz wyobrazenie ,ze wygladam ponizej krytki jak zuzyta dziewucha,ajaks okolczykowana szlajająca sie z chłopakami... chcialam sie tylko z kolezanka w wakacje o 22 spotkac na miescie ;] to tak wiele? morduja o 13 jak i o 22 ! ludzie bez przesady... 30-latkow tez mordują.. nie bede tam sama ...poza tym chyba najpierw ona powinna sie normalnie zzachowywac jak na matke przystało,a potem mnie ustawiac:O bo poki co sama baluje,chleje,kolezanki jej u nas nocują ,a ja co?? tylko jak ona jest pijana moge wychodzic z domu i nawet ja to nie interesuje gdzie jestem..fajna mamusia;) a pieniądze to nie wszystko.. jak nie ona mi je da to ojciec,dziadkowie,rodzina ,poza tym sama tez bede zarabiac w koncu :) ucze sie dobrze zdałam na b,dobrych ocenach do 2LO i widze swoja przyszlosc dobrze jesli chodzi o pieniadze...ale to co ona mi z psychiką zrobiła:O nigdy jej tego nie wybacze..moja siostre tez doprowadzila do takiego stanu,ze ma lęki przed wsyztskimi.. do ludzi jej nie dopuszczała:O jej by sie przydala taka córka co chleje,wyzywa,puszcza sie i ma co tydzien nowego chłopaka..chyba bylam za dobra;/

Gość Salamendra
dobrze dziewczyna pisze,bo co to zmieni jesli ona bedzie całe zycie podporządkowywac sie mamusi,a ona ją tak traktowac bedzie dalej? zrobi z niej łamage życiową bo traci znajomych,doświadczenia przeciez ja w jej wieku chodzilam na imprezy i sie bawiłam do białego rana..troche to dla mnie dziwne,ze mama taka rozrywkowa,a córka musi byc poukładana :O patologia