Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuckin warsaw

Super. Mam 20 lat a rodzice właśnie wybrali mi

Polecane posty

Gość fuckin warsaw

- z kim mam jechać na wakacje - kiedy mam wziąć ślub - co mam studiować I jak mam ich nie nienawidzieć?!

Gość Jesteś głupią smarkulą
I masz się słuchać rodziców. A jak ci karzą rodzić pięcioraczki na zawołanie, to masz rodzić!

Jak to Ci wybrali? No studia to ok mogą doradzić, ale ślub i znajomi to już przesada.

Gość fuckin warsaw
studia wybrali chociaż ja nie bardzo się do tego palę, nie jestem idiotką i dlatego nie chcę po raz kolejny iść na studia. wiem jak tam jest :/ na wakacje każą mi jechać z jakąś małolatą albo moją ciotką...super...jakbym nie miała z kim jechać, bo oczywiście ostatnią osobą z którą mogę jechać jest mój chłopak! a ślub? "ślub możesz wziąć po studiach i jak znajdziesz pracę czyli około 28-30 lat" TERAZ NIE! lepiej żebym była starą panną, karierowiczką , nudziarą ...:(

Gość pewnie było tak
nie pojedziesz na wakacje z chłopakiem, bo już wykupilismy wspólny wyjazd na ten czas, a za mąż możesz dopiero po studiach wyjść. Szkoła i wykształcenie najważniejsze. Wszystko zależy od interpretacji :)

Ile masz lat aby się słuchać rodziców? 15 17? Halo... jeśli jesteś osobą pełnoletnią masz prawo sama o sobie decydować, a nie to co rodzice Ci każą...

Gość fuckin warsaw
dzizas agata sama jestes pojebana nie wyzywaj mnie jak nie wiesz poza tym na niemal każdym moim topiku pojawią się te twoje faszystowskie fajfusowate wypowiedzi mam tego dosc :/

Gość fuckin warsaw
ja Wam tylko mówię , jakie podłe jest życie żebyście docenili co macie np. normalnych rodziców :) tak palcu grzebalcu oni każą mi licencjat a potem magisterskie :/ jak powiedziałam że idę na zaocznę i do pracy to była afera że BĘDZIESZ SIĘ UCZYĆ TYLKO 4 DNI W MIESIĄCU ?! skandal, masz zakuwać jak idiotka cały miesiąc :( to jest dopiero życie :) :) :) :)

Gość kosmo3
Rob ze swoim zyciem co chcesz, ale nie badz hipokrytka i zacznij sie calkowicie sama utrzymywac. Wtedy udowodnisz, ze jestes dorosla, w innym wypadku bedziesz zwykla gowniara🖐️:D

powiedz m ze jestes w ciązy cpasz chlasz to moze zejda na zawal albo poprostu im powiedz ze maja sie O D P I E R D O L I Ć zawsze mozesz sie wyprowadzic jestes dorosła policja nie moze cie sprowadzic za zadne skarby do domu i moga ci nastukac he he nie daj sie!!!!!!!!!!!

Gość Guziczka
chca dla ciebie dobrze nie musisz ich zaraz nienawidzic za to

jeżeli możesz to zacznij zarabiać, wynajmij z chłopakiem mieszkanie i wtedy pokażesz rodzicą, że jesteś samodzielna, że nie muszą na ciebie łożyć i jak się wyprowadzisz to nie będą mieli nad Tobą kontroli:)

hahahah faszystowskie? no dobre to było :D:D:D:D:D:D smieszna dziewczynko jesteś niestety zachowujesz sie jak 10 letnia rozpieszczona dziewczynka która rodzice zbiją jak nie zrobi to czego ci każą:D

Gość A ja jedna taka...
no ja mam dokładnie desejm o niczym sama nie mogę decydować :P

Gość fuckin warsaw
Ale kurde no. Moi rodzice mają wpływy...Powiedzą komu trzeba, że mam pracować to dostanę świetną fuchę,a oni mi na złość! Powiedzieli znajomym żeby mnie nie zatrudniali bo mam studiować! Nigdy w życiu ! Prędzej będę tańczyć na rurze albo dybać w lidlu ...Ale oni zaraz tam pójdą i każą mnie zwolnić... nie da rady, muszę opuścić Polskę 😭

Gość różowy polo koszulek
hej niunia fuckin warsaw chcę to Cię zaadoptuję :) u mnie dzieci mają full wolność :) no ale widać rodzice hetero czasami nie wiedzą co jest dla dziecka dobre :)

Gość różowy polo koszulek
miało być * chcesz to Cię adoptuję :) mam dużo miejsca w domciu :D:D:D:D:D

Gość fuckin warsaw
ku**o dz**o d**odajko !! nie życzę sobie żebyś do mnie tak pisała paskudna gruba pryszczata , której nie chciał żaden facet w naszym wieku , zakompleksiona jedna ... ech. wy***rdalaj i tyle szma*to ag*ato

Gość gość
ja tez mialem wplywowych rodzicow, a rodzice mi wybrali studia. Ja uwazalem ze to zly wybor. Ale mieli mi pomoc, szczegolnie kumpel ojca ktory obiecywal przez kilka lat pomoc w wejsciu do zawodu, choc nikt go o to nie prosil. Nazywal siebie przyjacielem domu, w zamian zerowal i ciagnal ile sie dalo uslug za darmo od ojca. Niestety wyszlo na moje, czyli po studiach pracy nie bylo. Przyjaciel ojca zostal poproszony o pomoc, no i nagle znikl ... bec i go nie ma. A ja nie mam pracy i widze ze przegralem zycie. Kiedys mnie ten przyjaciel spotkal i ... uciekl przede mna. Nic nie stalo mu na przeszkodzie, aby pozniej zadzwonic do ojca i za darmo wziasc usluge i dalej mydlic oczy ile to mi pomoze. Powiedzial zebym do niego zadzwonil, jak zadzwonilem to sie umowil ze mna na spotkanie i ... na spotkanie nie przyszedl. Slad po nim zaginal. A ja mam ochote wziasc siekiere i oddziabac mu narpiew rece i nogi, a na koniec leb.

Gość fuckin warsaw
dodatkowo tato powiedział, że jak się nie będę słuchać to dostanę pracę w agencji towarzyskiej u jego znajomego:(