Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

linka555

Czy są w protokole ślubnym jakieś zaskakujące pytania?

Polecane posty

Czy w protokole podpisywanym w kościele przy załatwianiu tych wszystkich papierków są jakieś zaskakujące pytania? Nie cierpię być zaskakiwana dlatego pytam już teraz Was. Czego głównie dotyczą owe pytania?

Gość google tam znajdziesz
wsio

Gość zdrowia psychicznego
upodobań seksualnych, liczby partnerów, jak często to robicie i czy dopuszczacie osoby trzecie.

Do "zdrowia psychicznego" - poważnie czy sobie jaja robisz? Liczby partnerów??!!!!?

musisz podać swoją i partnera, on tak samo, potem ksiądz porównuje odpowiedzi (bo odpowiadacie osobno) i wie, czy może wydać zgodę na ślub. Bo jesli wyjdzie na to, ze się okłamujecie w temacie ilości partnerów, to nie może udzielić wam ślubu.

Gość google tam znajdziesz
czy nie mozesz sobie sama tych pytan przeczytać?????? tak ciężko? tak dotyczą np zdrowia psychicznego najbliższej rodziny. Reszta to bzdura. google nie boli. aha my odpowiadaliśmy na wszystkie wspólnie.

no my akurat odpowiadaliśmy osobno. Ale faktycznie, prawda tylko z tym zdrowiem psychicznym. Zrób minimalny wysiłek i poszukaj w googlach. Tych pytań tyle było, że nie sposób zapamiętać.

Już znalazłam w google. jest ich faktycznie sporo ale żadne jakos zaskakujące. Ale onie znalazłam żadnego pytania w tym protokole o ilość partnerów?!Autor pt. \"Zdrowia psychicznego\" jaja sobie robi.

No przecież się przyznałam, zrobiłam to, aby zmusić Cię do wysiłku jakim jest poszperanie w googlach...

Gość Emilia19874
Jak chcesz to Ci wyslę pytania z protokułu. Od A do Z.

Gość czarna koala
linka, kochanie, ja mam wrazenie ze jestes strasznie spięta :) wyluzuj troszkę, nic się strasznego przeciez nie dzieje. usmiech na buźkę i protokół Ci pójdzie jak po maśle :) u nas tez nie bylo wszystkich pytań.

Gość jak to czytam to się cieszę
że biorę ślub cywilny - z weselem po, oczywiście

przygotujcie sie na podanie dokladnych danych swiadkow - tzn ich drugich imion (tak jak sa w dowodzie) i dokladnych adresow zameldowania

Gość frufru
? od nas nikt nie chciał drugich imion świadków. imię, nazwisko i adres albo zameldowania, albo stałego pobytu.

u nas 2 razy zaznaczal, ze koniecznie musza byc 2 imiona jesli sa - bo musi byc dokladnie tak jak jest w dowodzie - az musielismy wydzwaniac do jednego swiadka bo nie wiedzilismy

poszukaj w googlach. tam sa protokoly gdzies powystawiane wiec mozesz sobie poczytac:)

Gość kremoowa_rurka
zaskakujace? czyzbys kolezanko miala cos do ukrycia? nieczyste sumienie, ze cos moze wyplynac co nie powinno