Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnijdesk

Czy warto sprzedac działkę za pośrednictwem agencji nieruchomosci?

Polecane posty

Gość mnijdesk

Sama nie mogę znalezc póki co żadnego kupca;/ Wiadomo, kryzys... Pomyślałam o agencji. Co o tym sądzicie? Ktoś z was sprzedawał/kupował coś za pomocą takiej agencji?

Gość kkaaassssssssssssiiiiiiiiiiiia
lepiej nie bo zapłacisz jak za zboze za ich usługe i posrednictwo

Gość mnijdesk
No fakt, od 226600 chcą 6000 zł, ale moze uda im sie znalezc klienta...

Gość Erafat
nie zrobią nic, nawet porządnego ogłoszenia nie zamieszczą lub reklamy nieruchomości , nauczyli się brać kasę za nic, agencjom nieruchomości jeszcze się wydaje, że żyją w czasach prosperity , że klienci się pchają oknami , a tu duupa bo banki nie chcą kredytować i ceny kredytów są wysokie , nie wchodź w takie błoto !

Gość jakis czas temu rodzice
sprzedawali dzialke za posrednictwem biura i byli zadowoleni. kupcow bylo wielu do tego stopnia, ze uzyskali dobra cene, a agencja zaleja sie formalnosciami i pokazywaniem dzialki. rodzice tylko podpisali i zgarneli kase. mysle, ze dp dpbra sprawa jesli nie ma sie czasu aby zajac sie tym samodzielnie.

Gość mnijdesk
a powiedzcie czy za zlecenie im znalezienia kupca tez coś płacę, nawet jeżeli nikogo nie znajdą? Czy dopiero jak znajdzie sie kupiec to dostają swoją dolę?

ja też wystawiłam działke do sprzedaży, dużo ludzi dzwoni, wypytują nie wiem co robią ci z pośrednictwa, chyba nic a jak sie sprzeda to trzeba im kase odpalić