Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poresder

lekarz prywatny a historia choroby

Polecane posty

Gość poresder

Chce zmienic lekarza prywatnego u ktorego lecze sie 4 lata ... niestety przez te 4 lata nic mi nie pomogl ;/ ba nawet mi sie pogorszylo. Czy jak pojde do niego, pozowli mi skserować karte choroby ? Wiem, ze mam do tego prawo ... ale jak to wyglada w praktyce ? Pozdrawiam!

Gość w praktyce musisz sama sprawdz
co lekarz to inny

Gość musi ci umozliwic skserowanie
lub wglad ...

Gość poreleczka
A ja mam takie pytanie. Mam wypisy ze szpitala. Tez szykuje sie wlasnie na komisje i mam problem. Chcialabym dac xero tych papierow, ale nie wiem czy beda one wazne bo nie bede miala pieczatki ZGODNE Z ORYGINALEM ;/ Do szpitala nie moge po nia jechac bo jest oddalony o 300 km ;/ Mam jednak juz xero historii choroby i tam internistka wspominala na co mialam operacje i jakie leki przyjmowalam.

Gość możesz jak najbardziej dac
ksero a przy sobie na komisji mieć do wglądu oryginaly. Moja mama tak zawsze robiła

Gość poreleczka
aha oki :) Bo ja wlasnie bede skladac te papiery wszystkie, to na tych kartkach skserowanych napisac np. oryginal do wgladu ?

Gość możesz jak najbardziej dac
chyba nie jest to konieczne, nie pamietam juz jak to wygladało dokładnie. A nie pisało się gdzies we wniosku jakie załączniki dołączono? Jeśli tak to tam mozna napisać oryginał do wglądu. Na kompisje i tak musisz wziąc wszystkie oryginały plus np zdjęcia rengenowskie o ile Twoja choroba tego wymaga, tomografie ito