Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laskya hehe

Laski z grubymi nożyskami a spódnice

Polecane posty

Gość Laskya hehe

Hej. Ja jestem laska z grubymi nogami. Przez to nie mogę chodzić w spódnicach, bo uda mi się obcierają i robią się rany aż z tego. Macie na to jakiś sposób? W taki upał a ja nie mogę kiecki założyć.;-((((

Gość może krótkie legginsy pod
spodnice

Gość Laskya hehe
Te znawca, twarz mam całkiem ładną, tylko te nogi są okropne, więc toto co mi zaproponowałeś jest do kitu.

Gość Laskya hehe
majtki z nogawkami? A gdzie takie kupię? Chodzicie tak?

wez posyp reke mąką ziemniaczana i wklep ja tam gdzie cie obciera, maka dziala jak talk i zawsze pomaga :)

Gość to nie masz przerwy
miedzy udami? nie moge pojąć jak uda mogą sie o siebie ocierać.

nie wsyztskie kobiety sa tak zbudowane ze wszytsko jest ok, czasami w pachwinach obciera niektore nawet gdy sa szczuple

Gość Laskya hehe
hjy75i67 - nie możesz pojąć, ale może kiedyś i ty tego doświadczysz chamie.

Gość nalefka
też mam grubiutkie nóżki, ale mnie się nie obcierają...

wkurzaja mnie dowartościowujący sie ludzi pod pomarańczowymi nickami :o Widocznie niektórzy nie zrozumieli pytania...

Gość Laskya hehe
cholerka - dzięki za namiar na ten gorset.

ktos ma tu wysokie ego o sobie, widac ze uroda nie idzie w parze z rozumem, żal mi jest tak płytkich ludzi, ale dobrze ze jest ich niewielu hjy75i67

Gość hjy75i67
tak, tak, kilka szczerych slow i juz sie kaszaloty oburzaja, a wystarczyloby tylko ruszyc mniej zrec i ruszyc dupsko sprzed kompa, na co czekacie slonice?

Gość co do ocierajacych sie ud
to nie tylko problem tkanki tłuszczowej ale też i rozbudowanej masy mięśniowej - popatrzcie na sprinterów, tak wiec nie tylko osoby otyłe maja z tym problem.

hjy75i67- nie rozumiem co tu jeszcze robisz :D Idz pobiegaj, wyspij sie ( podobno sen słuzy urodzie ) ewentualnie wejdz na mode i urodę i tam sie pozachwycaj fatałaszkami :P Jestes w błędzie pomarańczówko, ale nie dyskutuje z takimi śmiesznymi ludzmi jak ty. Często ktoś się tu wyżywa an innych, pisze jaki jest wspaniały,a po drugiej stronie monitora siedzi zakompleksiały, pryszczaty czlowieczek

piękna nie moze pojac tego ze ludzie nie musza byc grubi zeby obcieraly im sie uda albo pachwiny, ze to moze byc wina budowy ciala, moze powinnas ćwiczyc rozwijac swój maly móżdzek?! hjy75i67

Takie majtki wyszczuplające tzn ten gorset możesz kupić w każdym sklepie z bielizną, nawet na targu.Ja mimo, że jestem szczupła noszę pod sukienkę np na wesele albo coś.Mnóstwo kobiet je nosi, ale latem może ci być gorąco.To może ten talk albo krótkie spodenki takie opinające.

Gość Laskya hehe
sorry, ale ja tu nie żalę się że jestem gruba, tylko pytam o radę jak założyć spódnice mając taki problem, więc pomarańczowa dziunia z perfekcyjną figurą niech się nie sili na obrzucanie mnie błotem bo kafeteria to bagno i dawno już mnie nie ruszają takie zagrywki.

Gość hjy75i67
ja moge sobie spedzac cale wieczory przed kompem za to wam by sie przydalo ruszyc dupsko, kaszaloty, zaden normalny czlowiek nie nosi nic wyszczuplajacego, nosza to tylko otyli, wiec juz mozesz sie nie dowartosciowywac stwerdzeniami "jestem tylko tak zbudowana, nieprawda ze jestem gruba!"

Gość hjy75i67
skoro cie nie ruszaja, to po co grubasie mi odpowiadasz? jakby cie ruszaly to bys to olala 🖐️