Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjufufui

pieprzyć feministki !!!

Polecane posty

Gość gjufufui

gwoli scislosci - jestem kobietą to one zgotowały nam taki los, to przez nie kobieta musi teraz byc doslownie do wsyztskiego! DOBRA MATKA, DOBRA ZONA, DOBRA GOSPODYNI I NA DOMIAR TEGO DOBRY PRACOWNIK !! zbyt duza presja teraz na nas ciazy, dzieki komu? dzieki feministkom!! dzieki temu zekobieta skupia sie teraz bardziej na zawodowym powodzeniu, zaniedbuje obowiazki domowe, a to naturalnie prowadzi do rozwodow. naturalnym jest to, ze lepszy byl podział obowiazkow, mezczyzna do tego, koebita do tamtego. wiec jesli ktoras z pan bedzie marudzic '' o jezu jak mi ciezko! '' niech podziekuje wlasnemu gatunkowi....

Gość fuckin warsaw
my feministki nie damy się pieprzyć

Gość Rozaliaaa
...i męskich szowinistów.

Gość zła jak cholera jasna
oj tak tak :) Brakuje jeszcze tego żebym w kopalni ten węgiel wydobywała :o

Gość gjufufui
dodam jeszcze to, ze coraz czesciej obserwowane są chamskie zachowania mezczyzn wobec kobiet. Kobiety sa tym oczywiscie zazenowane. Chciałyscie byz partnerem rownym mezczyznie? Chcialyscie moc pieprzyc sie na pierwszych randkach? To macie. Nie chcialyscie byc slabszymi, potrzebujacymi wsparcia i meskiej reki niewiastami? nie chcialyscie byc powyzej zwierzecych seksualnych instynktow wlasciwych mezczynie? to macie. nadal podkreslam - jestem kobieta

No właśnie przez nie mamy to równouprawienieni:)I jak to faceci mówią chciałyście to macie....a przepraszam kto chciał????:):):)

hej hej - sa jakies granice. jesli sie kobieta chce realizowac zawodowo to powinna miec do tego prawo jednakze... kobieta to kobieta... jej miejsce jest w domu i wiekszosc kobiet zawsze bedzie priorytetyzowac udane zycie rodzinne niz zawodowe.

A skupiaj sie na czym chcesz :) ja nie musze byc \"do wszystkiego\". Moge pracowac, nie pracowac a wyjsc bogato za maz, zajmowac sie domem, byc matka lub nie. Jesli Ty chcesz sobie zwalac wszelkie mozliwe obowiazki na glowe, jest to wina Twej glupoty, a nie feminizmu. ;) A jesli feminizm istotnie Ci dojadl, rade wyjsc za arabskiego nacjonaliste i przeprowadzic sie do niego. Tam kobiety maja takie prawa, jak przed nadejsciem feminizmu.

Gość eeennnooo
do autorki: jakas poirytowana i pierdolnieta kob ieta jestes. przypuszczam, ze niszczy cie menopauza. :P mam szanujacego mnie mezczyzne i nic nie sklania mnie na szczescie do tego typu nieprzemyslanych jak twoje wywodow. zastanow sie kobieto, nad wlasnym losem.

Gość gjufufui
Energiczna trydziestka nie rozumie o co mi dokladnie chodzi. chodzi o to, ze male dziewczynki maja w dziejszych czasach wpojone '' badz niezalezna ! basz samodzielna ! zarabiaj kokosy i sie kształc''. taka malolata poswieca sie wiec temu w calosci. a kobiety sa przeciez opiekunakmi domowych ognisk ! ich poswiecenie i cieplo ma zapewnic po czesci trwalosc rodzinie. Jak kobieta majaca stopien magistra, ale nie potrafiaca gotowac, nie potrafiaca sprztac, ma zapewnic dobrze prosperujace gospodarstwo domowe ?! to nie kwestia wyboru. od malego dziewczynki wiedza co etra zmsuza robic. to co mezczyzni, czyli kase.

gjufufui Chciałyscie byz partnerem rownym mezczyznie? Chcialyscie moc pieprzyc sie na pierwszych randkach? To macie. Nie chcialyscie byc slabszymi, potrzebujacymi wsparcia i meskiej reki niewiastami? nie chcialyscie byc powyzej zwierzecych seksualnych instynktow wlasciwych mezczynie? to macie. A mam prawo sie pieprzyc na pierwszej randce. Bardzo sie ciesze. Co nie znaczy ze z tego prawa korzystam :) Ciesze sie tez, ze nie jestem mimoza, ktora sama nie da sobie rady z niczym. A mezczyzni i tak chetnie mi pomagaja. A ja im. Grunt to wzajemna zyczliwosc :P Co do sexualnych "zwierzecych" instynktow - wlasciwe sa calemu rodzajowi ludzkiemu bez wzledu na plec. Ale ludzi plci obojga rozni od zwierzakow wlasnie to, ze potrafia nad instynktami panowac :P

Gość gjufufui
nie jestem pierdolnieta, ale jestem prawie pewna, ze to jest jeden z powodow, dl aktorych dziesiejsze malzenstwo sa kruche :]

22:09 [zgłoś do usunięcia] gjufufui Energiczna trydziestka nie rozumie o co mi dokladnie chodzi. chodzi o to, ze male dziewczynki maja w dziejszych czasach wpojone '' badz niezalezna ! basz samodzielna ! zarabiaj kokosy i sie kształc''. taka malolata poswieca sie wiec temu w calosci. a kobiety sa przeciez opiekunakmi domowych ognisk ! ich poswiecenie i cieplo ma zapewnic po czesci trwalosc rodzinie. Jak kobieta majaca stopien magistra, ale nie potrafiaca gotowac, nie potrafiaca sprztac, ma zapewnic dobrze prosperujace gospodarstwo domowe ?! to nie kwestia wyboru. od malego dziewczynki wiedza co etra zmsuza robic. to co mezczyzni, czyli kase. _ _ _ _ Ja rozumiem. Tylko Ty nie rozumiesz, ze to NIE JEST FEMINIZM. Nie moja wina, ze Polki nie maja na ten temat pojecia i albo uwazaja ze polega on na robieniu wszystkiego, albo na nie robieniu niczego, tylko posiadaniu praw, albo na byciu lesbijka i posiadaniu wasa, brody i biustu w stanie zaniku.

Gość gjufufui
Energiczna trzydziestko, ja nie nazywam konieczności edukacji młodych uczennic, po to aby w przyszłości mogły podjąć jakże pełną blasku karierę zawodową owocującą banknotami FEMINIZMEM. Nie mówię że to właśnie jest feminizm. Feminizm w ogolnym rozumieniu, nie mowie przez pryzmat czasow dzisiejszych, bo trzeba siegnac dalej kiedy feminizm siał pierwsze ziarenka, tak wiec w ogolnym rozumieniu jest to dorownanie mezczyznie. Tak wiec nie nazywam tego FEMINIZMEM lecz mówię ze TO JEGO ZASLUGA

Gość gjufufui
i prosze cie nie porownuj czasu przed rozpoczeciem dzialania feministek do zycia kobiet zyjacych w kregu kultury islamu. to nie to samo.

Gość gjufufui
czyli dorownanie mezczyznie, ktory posiadał prawa które powinny byc przyznawane kazdemu czlowiekowi, tyle ze chyba za bardzo cie feministyki rozpedziły.

Hmm depe czyli jak nie czuje wewnetrznego powolania do obowiazkow domowych to juz nie jestem kobieta? Cudownie, ze juz w wieku nastu lat odkrylas sekret kobiecosci! Moje drogie zajadle krytykanki gdyby nie feminizm nie moglybyscie nawet napisac na forum tych swoich naiwnych pogladow. Brak wiedzy sie klania - myslisz, ze w sredniowieczu chlopka siedziala w domu i radosnie nianczyla dzieci? Na pole razem z chlopem! A dla szlachcianki zajmowanie sie domem bylo ponizej jej godnosci - wiec bez pitolenia. Oczywiscie jesli kobieta robi kariere to musi byc wstretna urzedniczka, pnaca sie w korporacyjnej machinie. Nie wiem czemu nie mozecie sobie wyobrazic, ze kobieta moze sie poswiecic wyzszym rzeczom takim jak chociazby sztuka, literatura czy kariera naukowa. Przemawia przez was czyste lenistwo i brak wiedzy. Feminizm daje wybor, jesli chcecie tylko i wylacznie poswiecic sie danej rzeczy - a od narzucania mi czegokolwiek - wara!

Gość ale w co pieprzyc
w kakao czy w muszelke ? :D

Gość ja to rozumiem
malżenstwa są kruche nie z powodu zmiany kobiet, one sie musiały zmienić bo faceci zniewieściali wroc, gdyby zniewieściali to by sie tylko role odwrociły i byloby ok faceci stali sie miekkimi dupkami, bez wyrazu, rozmyci niedajboze jakaś wojna to butow by nie dali rady powiazać gdzie dojrzały ojciec tam spokojna i dobra rodzina

:O hehe gdyby nie feministki dalej siedziały byś w domu i szydełkowała śpioszki dla 10 dziecka:P:D

Sami przeciez to glupiutkie leniuchy sa - bo przeciez kiedys kobiety trzymaly dzieciatko przy piersi i lezaly na atlasach, a pan i wladca im uslugiwal - polska szkola upada :D

Gość jasneeeee
jasne pewnie byscie chcialy lezac w chacie i zeby was jakis frajer utrzymywal

Gość złociutkaaa23
Autorko powiedz gdzie bys teraz była gdyby nie feministki?/ takie jak ty powinno sie zsyłac tam gdzie o feminizmie nie słyszano! Bangladesz lub Indie!! tam mozna pobic na nawet zabic kobietę bez żadnych konsekwencji, jak dziecko urodzi sie dziewczynką ojciec może je zakopac żywcem!! tylko wy niewdzieczne babsztyle nie potraficie docenic tego co macie, wg.mnie nadal feministki powinny walczyc! czemu? ja zarabiam 800zł a mój chłopakponad dwa tys. a moja praca do lekkich nie należy! jak chcesz sobie siedziec w domu z 5bachorów rób to! ja niechce wolę pracę, chłopaka i wolnosc, w przypadku gdyby nie feministki w swoim wieku musiałabym siedzie c w domu z dziecmi i nie miec prawa głosu!

Gość złociutkaaa23
i prosze cie nie porownuj czasu przed rozpoczeciem dzialania feministek do zycia kobiet zyjacych w kregu kultury islamu. to nie to samo. Już z ciebie jedno wielkie gówno wyszło... wyobraź sobie ze Muzułmanki za sprzeciw można zabić,bez żadnych konsekwencji, u nas było b tak samo, gdyby nie feministki... poczytaj trochę historii zanim sie weźmiesz za rozprawianie... a jak ci nie pasuje won do Indii tam cie naucza jak będziesz chciała żyć jak ci pasuje albo wyjdziesz gdzieś bez męża pozwolenia a potem będziesz przez tydzień szukała powybijanych zębów... takie są realia świata gdzie nie ma feminizmu czy ci sie to podoba czy nie! wiec tym zdaniem wyżej zrobiłaś z siebie idiotkę, widać kompletny brak pojęcia o czymkolwiek.Zenada