Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość men 25 latek

nie wierzę ze ktokolwiek moze mnie kochać

Polecane posty

Gość men 25 latek

skoro mam prawie 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny to już nigdy nie będę miał jej.

Gość Dziki szał
Na pewno pokocha:)

Gość men 25 latek
ja w to po prostu nie wierzę że jakiejś dziewczynie mogę się podobać,że jakaś dziewczyna może mnie pocałować.Moi rodzice mówili mi że do niczego w życiu nie dojdę i faktycznie nie mam miłości,dobrej pracy,znajomych

Gość men 25 latek
dlatego zaczałem mysleć o samobósjtwie.

Gość nieudany
też mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, nawet nie próbowałem bo po co, jestem na to zbyt beznadziejny

Gość zapalkaaaaa
Tez jestem beznadziejna, ale znalazlam swietnego chlopaka. Niestety ja nie potrafie tego docenic i wszystko psuje...

Gość michalbass
daj swoje zdjecie to ocenimy czy jestes pasztem ;p

zawsze bez :O "zeciez jestes jeszcze mlody cale zycie przed toba i po co sie lamiesz???" ta jasne 26 latek nawet bez związku z podstaswówki przez tydzień? :D ta jest młody i ma czas na pierwsząw życiu niepwoażnąrelację jasneeeeeeeee

Gość taka smutna jedna sobie
wiecie co? lepoiej nie miec wogole, jak miec milosc mieszkac razem, bardzo silne uczucie, zaangazowanie itp, miec juz 28 lat, poswiecic sie swoje zycie plany marzenia dla chorego chlopaka, a on potem rzuca mnie ... jest wciaz sam,ja go kocham:( nie mam sil zyc, jeszcze on mnie neinawidzi, ale za co? za to ze kochal,ze ja kocham, tak mi zle, mam dosyc:(, przedemna wazny egzamin zycia, wyjedzzam do duzego miasta (on tam mieszka, mieszkalismy tam raezm) zapisuje sie do szkoly i szukam pracy) a ja mam dosyc:((((