Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna_sprawa_1

Wygrany pobyt w hotelu ale trzeba placic za jedzenie?

Polecane posty

Gość dziwna_sprawa_1

Witam. Moi rodzice byli dzis na kolacji, rzekomo wygranej dzieki wypelnieniu jakiejs ankiety. Podczas tego poczestunku wreczono im talon na noclegi w hotelu, ktory moga wykorzystac, z tym, ze trzeba doplacic ok. 60zl na wyzywienie dziennie. Moim zdaniem to podpucha. Spotkal sie ktos z podobna "nagroda"?

Gość /valdi z koziej dupy/
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość dziwna_sprawa_1
Heh, licz tu czlowieku na jakas sensowna odpowiedz...

Kiedys rozsyłali takie cos na maial, wyslij te wiadomsoc do ilus tam osob a wygrasz iles noclegów za darmo, placisz tylko za zarcie. Wiem, ze kolega w liceum z czegos takiego skorzystal - nie była to zadna pułapka. Hotel mieli za free tylko za jedzenie musieli zaplacic.

Gość dziwna_sprawa_1
Z tymi ofertami na maila tez sie spotkalam, ale szczerze mowiac nigdy nie mialam pojecia, na ile te wszystkie "hotele w Europie" istnialy naprawde ;)

Gość Złoty
weź sobie konserwy chleb i majonez oraz cole :)

Gość dziwna_sprawa_1
O ile dobrze zrozumialam, to oplata za wyzywienie miala byc obowiazkowa. Jutro jeszcze raz wypytam rodzicow, oni strasznie chca jechac, ale ja sie troche jednak martwie... Zeby nie wyladowali z walizami w jakiejs ruderze :/

Gość czy tylko ja tak mam
zawsze w hotelu mam problem z otwarciuem drzwi karta magnetyczna :(

taaaa, do tego opłaty eksploatacyjne ze 4 tysiące albo więcej miałam takich propozycji dużo i znajomi też to tak jakbym ci powiedziała że dziś zafunduję ci obiad , masz go ode mnie :-) tylko za podwiezienie do restauracji musisz mi zapłacić 500 zł ale obiad masz gratis ,słowo :-)