Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanabaardzo

czy moga znalesc mnie po ip?

Polecane posty

Gość zabijsie juz
teraz

Gość kimonek
noooo jetses...... napisz maila ze to sie wiecej nie powtórzy. i daj juz sobie spokój.

Gość zdesperowanabaardzo
a moze smsa wysle? Bo to glownie o te telefony sie wkurzyl :( Myslisz ze jak wysle esa z przeprosinami to nie pogorsze sprawy??

Gość kimonek
przepros smsem nawet i nigdy więcej się nie odzywaj do niego. zapewnij ze to był głupi ząrt i sie nie powtórzy. tylko nie pisz teraz. rano!!!! i nastepnym razem pomyśl a pózniej rób. pozdrawiam

Gość zdesperowanabaardzo
dzieki :)

Gość kalooooooszeeeeeee
nie moglas pisac maila przez jakas zagraniczna bramke proxy? wtedy by cie nie namierzyli..

Gość zdesperowanabaardzo
kalosze - nie pomyslalam. To mozna tak? Nie, nie mialam takiego maila :)

Gość kalooooooszeeeeeee
pewnie ze mozna... wpisujesz w google "bramki proxy" wyskakuje ci lista wybierasz sobie jakas bramke im dalej tym lepiej wiadomo, ale wolniejsze polaczenie, ja glownie korzystam z niemieckich bardz francuskich klikasz i wyskakuje stronka gdzie wpisujesz adres... np portalu na ktorym masz maila i dalej juz wiesz tylko dobrze jest wczesniej przez ta bramke sprawdzic jaki jest adres ip, bo nie wszystkie go zmieniaja!

Gość zdesperowanabaardzo
dzieki kalosze i co, policja tez mnie wtedy nie namierzy?

Gość Pati. Nie mogę spać....
Dziewczyno, wątpię żeby ten nauczyciel poszedł z tym na policję... Ja gorsze rzeczy robiłam swoim w szkole :P I jakos nic nie było. Musiałby mieć naprawdę zryty garnek żeby zgłosic takie coś. Poza tym nie wiem czy na komendzie by go nie wyśmieli nawet :P Nie słuchaj tych, co straszą, jaja sobie robią. Nie kombinuj już więcej nic, zrelaksuj się i idź spać a o całej sprawie zapomnij i nigdy nikomu nie mów. Dobranoc

Gość zdesperowanabaardzo
Pati dobranoc :)

Gość kaloszeeeee
przechowywane sa rok czasu, ale zeby poruszyc sprawe miedzy narodowa to musi byc jakas powazna sprawa, a za glupie maile nikt nie bedzie sie w to bawil..

Gość Do załozycielki topiku
Nikt nie będzie się bawił w dochodzenie z powodu głupich maili i telefonów, policja ma poważniejsze rzeczy do roboty, a ten nauczyciel nie będzie sie kompromitował, zresztą co tu zgłaszać na policję?? Nie ma o czym gadać. Pozdros! :classic_cool: