Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meritumum

Anormalny stres

Polecane posty

Gość Meritumum

Czy wam tez sie tak zdarza, że macie tak fajnie w zyciu i wszystko sie uklada ze wpadacie w panike ze cos sie moze stac zlego, ze to stracicie i ten stres wszytsko psuje?

Gość bywa i tak...
szczególnie się martwię że strace bliskie mi osoby. Bo o rzeczy pokroju pracy, pieniędzy itd raczej nie.

Gość Meritumum
Tylko, ze u mnie to zakrawa o psychoze jakas:( stres okropny...o prace tez nie, ale o zdrowie, bliskich, o to ze mi chata wybuchnie albo wiadukt sie zwali na mnie, ktos mnie napadnie albo moja rodzine...no kuzwa zyc sie tak nie da...

Gość niach_niach
To nie stres! Ty masz lęki kobieto. Jak się można bać o to, że wiadukt się zawali? A słyszałaś żeby się zwalił na kogoś kto pod nim stoi? Jak się boisz, że ci chata wybuchnie to nie kombinuj z materiałem wybuchowym w domu. Konstruowanie bomb zostaw dla specjalistów a sama dbaj o to żeby wyłączać żelazko i sprawdzaj instalację gazową. Poza tym ubezpiecz mieszkanie i po bólu.

Gość onaWrocccc
tak ale ja mam nerwice wiec to normalne u mnie

Gość Meritumum
No róznie bywa...przypadki chodza po ludziach. Nie kombinuje ze srodkami wybuchowymi w chacie...:) Ale zawsze sprawdzam 10 razy zelazko, kuchenke...czasami nawet w nocy wstaje zeby sprawdzic czy wylaczony gaz, okna domkniete i drzwi przekluczone...takie momenty chwilowej paniki zdarzaja mi sie 1-2 razy na dobe , czasami raz w tygodniu, czasmi pod rzad kilka wieczorow mi spac nie daja...

Gość niach_niach
wiesz z czym masz kłopot? Największy? Z koncentracją!!! Skoro sprawdzasz po kilka razy czy żelazko wyłaczone, gaz pozakręcany to świadczy o tym że nie kodujesz tego że już to robiłaś. A stało się coś kiedy? Czy przytrafiło Ci się jakieś zło? Ktoś Ciebie napadł? Okradł? zapaliła Ci się chata? Wpadłaś pod samochód?

Gość vvvvv
Nie warto sie przejmować, ze stanie sie coś złego bo i tak sie stanie. Złe rzeczy i tak ci się przytrafią niezależnie czy o nich myslisz czy nie.

Gość zoloft
miałam brałam zoloft przeszło! tzw. obsesje i kompulsywne zachowania