Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi powie BO NIE WIEM

CZY NA WESELE MOZNA ISC W CZARNEJ TUNICE I BIAłYCH SPODNIACH?

Polecane posty

nie bardzo...osoba w spodniach na weselu zawsze trochę się wyróżnia... ja bym nie poszła w spodniach. takie jest moje zdanie

ale to są takie eleganckie spodnie i tunika też...czy spódnica i sukienka to mus?

mozna ja bylam ostatnio w spodniach i tunice i bylko kilka dziewczyn w spodniach - nawet sie zdziwilam, ze tak duzo

serio? ja na moim ostatnim weselu widziałam tylko jedną dziewczynę w spodniach, w dodatku mało eleganckich... ale w sumie jak sie będziesz w spodniach czuć lepiej niż w kiecce...

mam słabo opalone nogi:)po co j wywalać?;)

Gość czarny nie na wesele
Czy ta tunika nie może być w innym kolorze. Czarny na weselu to obciach i afront dla gospodarzy. :-O Myślę, że w dzisiejszych czasach już się tak nie zwraca uwagi czy kobieta chodzi w spodniach. Ale zawsze kobieta wygląda bardziej elegancko w spódnicy czy sukience.

nie wiedziałam że czarny to afront dla gospodarzy...słowo...widywałam dziewczyny w małych czarnych na weselach...juz nie wiem sama .zawsze czarny był eleganckim kolorem...

Gość oczywiscie ze mozna
;)

Gość oczywiscie ze mozna
czarnego to nie wypadal na chrzest czy komunie... Na slub niby lepiej tez cos jasnego ale bylam kiedys na weselu na ktorym tylko ja mialam czerwona bluzke, reszta na czarno-szaro-bialo ;) Wiec co za roznica ;)

to dobrze,bo wesele juz w sobote i musiałabym biegiem szyć sobie coś nowego;)tylko te białe spodnie trochę mnie przerażają:D

Gość pewnie ze mozna
ja bylam ostatnio w bialych spodniach lnainych, i do tego złoto- bezowa satynowa sukieneczka bez ramiączek, we włosy wpiety kwiat z tego samego materialu co sukienka i wyglądałam bardzo kobieco:) pewnie ze mozna,

Gość czarny nie wypada
"juz nie wiem sama .zawsze czarny był eleganckim kolorem..." i nadal jest eleganckim, ale do teatru, na imieniny, oficjałka w pracy, a nie na wesele :-O jeszcze, żeby go było mało to by obleciał ale cała tunika czarna ... :-O :-O niedobrze a małe czarne to też nie na wesele :-O na wesele to ta mała "czarna" powinna być w innym kolorze Oczywiście ludzie są wycowani nikt ci na weselu nie zwróci uwagi, że się niestosownie ubrałaś - bo sama powinnaś wiedzieć, że na każdą okazję trzeba ubrać się stosownie.

Biały źle, czarny źle... :O Idz tak ubrana, w czym dobzre sie czujesz :) Uważam za przesadę to, ze tak nie można czy tak.

Gość to ubiór na letni pogrzeb
Zabawne, bo wczoraj koleżanka spytała mnie czy wypada iść na pogrzeb w czarnej bluzce i białych spodniach :-O Odpowiedziałam jej, że skoro na górze ma czarny i w końcu są upały 30st., więc białe spodnie się tłumaczą. Jest to odpowiedni strój na pogrzeb w środku lata. Tak jest to odpowiedni strój na letni pogrzeb, ale napewno nie na wesele. :-O

Gość Wiśniowa
Ja ubrałabym jakąś fajną sukienkę.Nieopalone nogi to nie problem.Zakup balsam samoopalający,albo rajtuzy,może poprostu idź na solarium;) Do soboty masz jeszcze czas,może jeszcze coś wymyślisz;)