Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja jedna taka...

Pies ogrodnika - mój facet

Polecane posty

Gość A ja jedna taka...

dawno przestał mnie adorować, postanowiłam poszukać kogoś innego. Jestem młoda,potrafię robić wrażenie - nowe ciuchy, mocne perfumy, delikatny makijaż i co drugi jest mój. życie układa mi sie świetnie , a nagle mój chłopak budzi się z ręką w nocniku i zaczyna o mnie zabiegać, walczyć. kilka miesięcy byłam potulna, grzeczna, wierna, kochałam go ! a ten szmaciarz nie doceniał tego. zrobiłam się zimną lachą wyuzdaną, imprezową to nagle mnie teraz znowu chce! dlaczego wy faceci tacy jesteście?!?!

on już tylko chce cię wyruchać:) jak każdy inny:) ostatecznie czemu ma nie skorzystać po starej znajomości :) ??

Gość jasia s.
Faceci to zdobywcy, uwielbiają zdobywać. A jak im się kobieta sama podkłada na tacy - to gdzie tu miejsce na łowy?

Gość jasia s.
ike - super stopka - super mądry tekst

Gość Nadmuchana niunia
No i co z tego? Ale masz problemy życiowe..... Żałosne

Gość A ja jedna taka...
No właśnie jemu nie chodzi o sex :/ Pytałam go o to , a on mówi , że nie chce. Ja nie wiem jak normalny młody chłopak może nie chcieć ale okej. Tylko po co rozwala mi życie - sam nie weźmie i nie pozwala odejść. A boję się, że będzie nachodził mnie, lub moją rodzinę jeśli ja wyjadę:(

sam nie weźmie i nie pozwala odejść :D a to ty go pytasz??:D czy możesz???

Gość A ja jedna taka...
Hmm ... tyle lasek już go chciało , on dał tylko jednej, no i teraz mi. Mi jak dotąd największą ilość razy więc się cieszyłam, ale teraz on się miga. Na pewno mu się znudziłam , a on opowiada bzdury , że może ze mną robić coś innego. Dziwne , że nic nie robimy... :( on tylko do mnie dzwoni albo pisze...a ja potrzebuję się ustatkować :(

Gość A ja jedna taka...
ale co tam dam mu dupy, niech mnie wyrucha heheh fajnego ma dydola

Gość Nadmuchana niunia
Ale mało inteligentna, tępa dziewczynka. Pewnie ma z 16 lat..... DO nauki a nie myśleć o bzdurach!

Gość A ja jedna taka...
10:14 podszyw :o jesteście żałośni , nie wiesz ile mam lat a oceniasz? no pewnie ty się uczyłaś w wakacje, a ja już dawno skończyłam szkołę i mogę robić co chcę, tylko pytam facetów czemu są tacy :/ że nie wiedzą czego chcą :/

Gość A ja jedna taka...
he he he, tak go już wytresowałam że klęczy u moich stóp i błaga, abym zrobiła na niego kupę

post autoki o 10:05 mnie rozwalił na łopatki :D:D::D:D:D \"Hmm ... tyle lasek już go chciało , on dał tylko jednej, no i teraz mi. Mi jak dotąd największą ilość razy więc się cieszyłam, ale teraz on się miga\" Hahahahahhhahahahahhaahhhahhahahaha :D

Gość A ja jedna taka...
10:49 znowu podszyw :o ej jak macie się podszywać to jakoś ambitniej proszę ! :P niebiesko chmurko cóż Cię tak rozwaliło w tym? no to chyba normalne że kobietę kręci niewinny, niezużyty mężczyzna...ale on oszczędza się teraz...egoista :(

Mnie, nie tylko jeden post rozwalił, mnie całokształt.... haaaahahahahahahahhahahahahahhaaa :-)wymiękłam cześć zawsze;-)

Gość A ja jedna taka...
jaka skarbnica wiedzy? no może są kobiety które wolą doświadczonych maczo-menów, ale wbrew pozorom taki pierworóbek jest świeższy, nie taki znudzony i obcykany jak znawca, i z kim to po prostu odjazd. jak wyobrażam sobie go odmawiającego jakiejś lasce to podniecenie sięga zenitu! zrozumiałbyś jakbyś poznał kogoś takiego. On był wzorem cnoty dopóki mnie nie poznał...żałuję że do zdeprawowałam :( Nadzieja8 - ale o co chodzi ?:)

ale wbrew pozorom taki pierworóbek jest świeższy, nie taki znudzony i obcykany jak znawca, i z kim to po prostu odjazd. hahahahahha

Zawsze szczery ....zwróć uwagę na ważne sformułowanie "......ale wbrew pozorom...." normalnie..... buchachacha..... jeszcze parę zdań i wyjdzie z tego niezły elaborat ;-) hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))

Gość A ja jedna taka...
Miło mi, że się śmiejecie chociaż nie wiem z czego :( No pomyliłam się , jest błąd - miało być 'z nim to po prostu jest odjazd'. No wiecie, trochę to jednak dziwne , że dziewczyna leci na chłopaka bardziej niż chłopak na dziewczynę? Do tej pory to wszyscy faceci tak na mnie patrzyli jakby chcieli jednego, a on to zupełnie nie tak patrzy i przez to czuję się taka wręcz...niepożądana :( 😭 a jak nie pożąda mnie to kogo pożąda? myślicie że ma już kogoś na oku czy po prostu na razie jest wykończony i nie ma już impotencji?

Gość A ja jedna taka...
sam jesteś marny! nikt Cię nie pyta o zdanie . skoro nie potrafisz odopowiedzieć na proste pytanie , to byłlo pytanie skierowane do MĘŻCZYZN! ale właściwie retoryczne. bo przecież na kafeterii nie ma facetów . są tylko baby , kobiety i takie inne o mózgach kobietopodobnych :/ wrrr

są tylko baby , kobiety i takie inne o mózgach kobietopodobnych" sugerujesz wiec ze nie ma sie co zniżać do was ? :P :P :P