Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caresiatko

Czy to prawda ze nie chodzi sie na pogrzeby małych dzieci??

Polecane posty

Gość Caresiatko

Naszym znajomym zmarł przy porodzie chłopczyk:( wiec stwierdziałam , ze trzeba isc na pogrzeb a moj narzeczony na to , ze rozmawiał z ludzmi i na takie pogrzeby sie nie chodzi...Czy to prawda?? Pierwsze słysze o czyms takim...

Gość Anq25
ja tez nie slyszalam o czyms takim..chociaz szczerze mowiac dziwne takie zeby dalsza rodzina szla skoro nawet nie miala stycznosci z dzieckiem...

Gość Anq25
a co dopieor znajoma....

Gość J_Looooooooooooooooo
co za bzdura, jesli to Twoi dobrzy znajomi to idz, jesli dalsi to raczej nie idz, bo byc może chca byc tylko w otoczeniu najblizszej rodziny w tej trudnej chwili

Gość Nina Kaliente
a to prawda że nie chodzi się na pogrzeby blondynek?

Gość Caresiatko
Pytam powaznie bo nie wiem czy isc czy nie...!! Potem powiedza ze ich zlaismy i mamy ich gdzies a nie chce tez zeby wyszlo ze idziemy o oni tego nie chca juz sama nie wiem...:(

Gość grabarz z długoletnim stażem
a klepsydry są? zapraszają? to się idzie jak nie ma, to tylko najblizsza rodzina

Gość raczej się nie chodzi
na pogrzeby noworodków. Wiem, bo mój brat zmarł dwa dni po porodzie i na pogrzebie byli obecni tylko rodzice, ja i moja ciotka.

Gość Caresiatko
No w sumie grabarz ma racje...

Gość grabarz odp prosta i genialna

Po prostu zadzwoń i spytaj,czy ewentualnie nie będzie przeszkadzała Im wasza obecność na tym pogrzebie.Niedawno pochowałam synka,również urodził się martwy.Nie chciałam,żeby ktokolwiek przychodził,chciałam tylko z mężem odprowadzić Go na tamten świat,za bardzo bolało,nie chciałam,żeby ktoś widział moje cierpienie,bo w takiej chwili rodzice chowają także kawałek siebie....Przyszła najbliższa rodzina,czułam się trochę nieswojo,miałam wrażenie,że każdy na nas patrzy i czeka na to co za chwile zrobię.Może to moje subiektywne odczucie.Przyszła też moja koleżanka i to mnie wkurzyło,bo wcześniej prosiłam,że wolelibyśmy być z mężem sami.Tak więc mówię,zadzwoń do niej,powiedz,że jest Ci przykro itd.i spytaj,czy w takiej chwili możesz być z Nią czy wolałaby przeżyć to sama z mężem.Jeśli powie,żebyś nie przychodziła,nie miej Jej tego za złe,to na serio najgorszy moment w życiu człowieka.....