Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość White san

Mdlosci w 4 tyg ciazy????

Polecane posty

Gość White san

Czy w bardzo wczesnej ciazy mozna juz miec mdlosci?jestem w 4 tyg i cokolwiek zjem rano to mnie mdli ogolnie to nie mam apetytu czy to normalne?

Gość White san
bardzo prosze wszystkie przyszle mamy i nie tylko czy tez tak mialyscie

Gość a kiedy ty bys chciala miec
mdlosci? po porodzie? czy moze gdy dziecko do przedszkola juz pojdzie?

Gość white san
no tak musza byc i glupie odpowiedzi

Gość white san
mam prawo sie spytac jestem w pierwszej ciazy

Gość boniskaaaa
To nie są głupie odpowiedzi, ty zadajesz głupie pytania. Według Twojego mniemania kiedy powinnaś mieć mdłości? Gdy już w ciązy nie będziesz? To tak jakbyś zapytała czy będąc w ciąży urodzisz dziecko. Zastanów się trochę kobieto.

Gość kolorowa kreska
dajcie spokoj jej ma prawo sie spytac i to nie jest glupie pytanie

Gość Do autorki topiku odpowiem
ja przy mojej pierwszej ciazy mdlosci czulam dokladnie tydzien po zplodnieniu! tez sie temu bardzo dziwilam! i nawet na poczatku nie kojarzylam tego z ciaza do czasu gdy nie spoznil mi sie @ i nie zobaczylam na tescie II! a mdlosci byly naprawde silne! kazda z nas jest inna wiec nie naleze tak definitywnie generalizowac! teraz jestem drugi raz w ciazy (koniec 6 m-ca) i ani razu jeszcze nie mialam mdlosci! wiec co tu mowic ze kazda kobieta jest inna! ba! kazda ciaza jest inna! pozdrawiam!

Gość lily red
Ja tydzien po zapłodnieniu odczuwalam cos w rodzaju "wrastania sie czegos" w srodku mojego ciala i to przy pierwszej i drugiej ciazy. Każda kobieta jest inna i inaczej wszystko odbiera.Moja mama mówi ze juz tydzień po zajsciu ze mna w ciąze odpychalo ja od pomidorow i kawy.A ja np nie wiem co to sa poranne mdlosci.

Gość jkuijhzoo
a ja myśle, że to zależy od kobiety każda jest inna i inaczej przechodzi ciąże. Moja kumpela już na początku zaczęła mieć mdłości a inna nie miała ich wogóle w czasie ciąży więc nikt nie powie Ci dokładnie od kiedy.

Gość Do boniskaaaa
autorka wcale nie zadala glupiego pytania przestancie obrzucac ludzi miesem do tego jest kafeteria by zadawac pytania

Gość boniskaaaa
Jak to nie głupie pytanie? To ile ona ma lat? 4? Że nie wie,że wymioty wystepują w ciąży? A potem równie głupie dzieci się rodzą bo mamusia wiedze miała gdzies. Pewnie będzie też zdzwiona że poród boli.

Gość ytyytyhv
no straszne dziwne ze masz mdlosci, pewnie tez strasznie sie zdziwilas ze jetes w ciazy bo dzieci bocian przynosi :D

Gość recipe book
Jedni mówią, że nudności i wymioty występują od 6-8 tygodnia i zazwyczaj trwają do 12-14 tygodnia ciąży, inni że mogą się pojawić już w 2 tygodniu po zapłodnieniu.

Gość ja tez miałlam
mdlosci od 4 tyg a nawet troszke wczesniej po 4 tyg niestety zaczely sie wymioty

Gość gość
ale niektore tutaj to su.ki. dziewczynie chodzilo o to czy mozna miec mdlosc tak wczesnie. a juz glupie hejty leca. brak slow

Gość justin1321
Hej dziewczyny powidzcie mi czy miala ktoras z was bedac w ciąży taka sytuacje. Najpierw pojawiły sie pierwsze oznaki ciąży typu, bolące podbrzusze, ból jajników, tem. przez kilka dni 37.0, 37.1 powiększone i ciemniejsze sutki, mdlosci, a nagle 4dni przed okresem te objawy przeszly. Czy moze to oznaczać brak ciąży, czy jest to normalne ❓

Gość gość
też jestem w 4 tyg i mam mdłości, dziś nie mogłam jeść w dzień, dopiero wieczorem się poprawiło

Gość gość
Mdlości mam od ok 4 tygodnia do dziś cyzli 9 t. To normalne. Pomaga herbata z imbirem lub mięta. Pozdrawiam

Gość gość
Ja mam dziwną stytuacje 10.03 bylam na weselu 2 dniowym wiec piłam 11 .03 tez ale juz delikatniej a w pon.12.03 wypilam 4 kieliszki nie pelne wina i dostalam bolesci rano 13.03 wymiotyid 8.00 do 12 po poludniu nie poszlam do pracy bo uznalam ze to zatrucie wzielam nospe maxi i na drugi dzien przeszlo troche obolala bylam i tak patrze 1 dzien spozinia@ WIEC MYSLE zrobie test i rano jedna kreska ale kiedy wrocilam po 6 godz do domu z pracy byly dwie wyrazne krechy dzis mamy 15.03 okresu nie ma ale pobolewa mnie brzuch czy to normalne czy powinnam sie obawiac o plod wzgledem mojej libacji nie swiadomej