Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty1234567Luki

Nie lubi sexu

Polecane posty

Gość qwerty1234567Luki

Jestem z dziewczyną od 1.5 roku wszystko super ale po około połowie roku jakoś zaczęła unikać sexu to ją boli głowa, to jest zdenerwowana a teraz już nawet twierdzi ze ma okres 10 dni nie wiem co może to znaczyć ale czasem zachowuje się strasznie wyzywająco chodzi tylko w majtkach po domu jak się kładziemy to ona jest zmęczona niekumam tego proszę o pomoc Lukasz

Gość Taka jest prawda i KROPKA
nie ma ochoty na seks z Toba ....

Gość paksis
może zaproponuj jakieś zabawki? rozbudowane prezerwatywy, żele nakładki? unimil teraz wypuścił z 3 biegami ;D http://valdi.pl/p/pl/1060/nakladka+wibracyjna+unimil+pleasure+vibes.html

Gość qwerty1234567Luki
Ona twierdzi ze jest zestresowana pracą i wogule dziś nie ten dzień, tabletek nie bierze jedyna forma zabezpieczenia to prezerwatywa. Kiedyś było inaczej to ja już nie mogłem a ona chciała czasem nawet na jakimś wyjeździe 4x na dzień.

Gość spuszczony klocek
wiesz poziom libido nie zmniejsza się tak diametralnie z dnia na dzień. Pewnie ma kogoś na boku, najprędzej w pracy. Bo nawet jak popadła w jakieś uzależnienie od np. masturbacji to normalnie chciałaby cały czas. Moja diagnoza to przyprawia ci rogi z kimś innym, bo można nie mieć ochoty raz możne 2 ale nie tak przez parę tygodni. Moja to jak ma chcice i o miesiączka nie przeszkadza tylko karze abym ją walił i jak mi przeszkadza to mam w dół nie patrzeć.